Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Παίρνει την πρόκριση η Βενεζουέλα

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στο Κόπα Αμέρικα και το Κόπα Άφρικα

Σάββατο σήμερα (22/06) και το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr δηλώνει «παρών» με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Τα παιχνίδια του Κόπα Αμέρικα και το Κόπα Άφρικα κλέβουν την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα και βγάζουν επιλογές. Αυτό ισχύει και στο μπάσκετ, όπου θα ασχοληθούμε με τον έβδομο τελικό της Βενέτσια με τη Ντιναμό Σάσσαρι. Το ματς αυτό θα κρίνει το πρωτάθλημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αν έκανε ο ΠΑΟΚ μεταγραφές όπως και κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Στοίχημα στο Βολιβία - Βενεζουέλα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Κόπα Αμέρικα 2019. Σήμερα, για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου, η Βολιβία κοντράρεται με τη Βενεζουέλα. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχει η Βραζιλία και το Περού.

Οι Βολιβιανοί ήταν εξαρχής το αουτσάιντερ για την πρόκριση. Με τα αποτελέσματά τους, επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές. Έχουν δεχτεί έξι γκολ σε δύο ματς, και έχουν ηττηθεί σε αμφότερα. Πάντως, είναι μαχητικοί και ίσως τα τελικά σκορ να τους αδικούν. Ωστόσο, αυτό που μένει είναι το… μηδέν εις το πηλίκον. Είναι λογικό πλέον να υπάρχει και μια απογοήτευση στις τάξεις της Βολιβίας, που χρειάζεται μόνο νίκη για να… ελπίζει σε πρόκριση, μέσω τρίτης θέσης.

Σε πολύ καλύτερη μοίρα είναι η Βενεζουέλα. Η ομάδα του Ράφαελ Ντουνταμέλ δεν έχει δεχτεί γκολ στη διοργάνωση. Βέβαια, δεν έχει σκοράρει κιόλας. Όμως κατάφερε να μείνει αλώβητη απέναντι σε Βραζιλία και Περού, και σήμερα τα παίζει όλα για την πρόκριση. Με νίκη, οι Βενεζουελάνοι περνάνε στα προημιτελικά.

Η Βενεζουέλα είναι καλύτερη ομάδα από τη Βολιβία, έχει πιο ισχυρό κίνητρο και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει μια εύκολη νίκη-πρόκριση. Πάμε με το Βενεζουέλα -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Βενεζουέλας με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.00.

Γουινέα - Μαδαγασκάρη Προγνωστικά

Από το Κόπα Αμέρικα μεταφερόμαστε στο Κόπα Άφρικα. Η διοργάνωση ξεκίνησε χθες, με τη νίκη της Αιγύπτου επί της Ζιμπάμπουε, με 1-0. Σήμερα, για τον δεύτερο όμιλο, η Γουινέα θα αντιμετωπίσει τη Μαδαγασκάρη. Πρόκειται για ένα ζευγάρι στο οποίο υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Ανώτερη, είναι φυσικά η Γουινέα.

Η ομάδα του Πολ Πουτ, που είναι πολύ πολύπειρος τεχνικός, έμεινε αήττητη στα προκριματικά. Μάλιστα, είχε στον όμιλό της και την Ακτή Ελεφαντοστού. Δύναμή της, είναι το κέντρο, όπου έχει μια εξαιρετική τριάδα με Κεϊτά - Καμαρά - Ντιαβαρά. Ο πρώτος ίσως δεν παίξει απόψε, αλλά και πάλι η Γουινέα διαθέτει αρκετή ποιότητα.

Η Μαδαγασκάρη είναι άπειρη ομάδα και συμμετέχει για πρώτη φορά στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση και μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Το άλλο, έληξε ισόπαλο. Η πρόκριση στους ομίλους συνιστά ήδη υπέρβαση για μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη. Τώρα, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Σε κάθε περίπτωση, η Γουινέα έχει βλέψεις στη διοργάνωση και με τους παίκτες που διαθέτει, είναι λογικό. Πιστεύουμε ότι θα κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο θεσμό. Επιλέγουμε το Γουινέα -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.30.

Με το… δεξί το Κονγκό

Μένουμε… Αφρική, και πάμε στο παιχνίδι του Κονγκό με την Ουγκάντα. Η αναμέτρηση γίνεται στα πλαίσια του πρώτου ομίλου. Σε αυτόν, έχει πάρει κεφάλι η Αίγυπτος. Πρόκειται φυσικά για την πρώτη αγωνιστική του Κόπα Άφρικα.

Το Κονγκό έφτασε στην τελική φάση για 19η φορά στην ιστορία του. Να σημειωθεί, ότι έχει και δύο κατακτήσεις. Επομένως, είναι μια έμπειρη ομάδα με βαριά φανέλα στο θεσμό. Τα έβγαλε πέρα στον δύσκολο έβδομο όμιλο των προκριματικών. Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Ενδεικτικά, δεν έχει χάσει εδώ και πέντε ματς, τα οποία έληξαν όλα Under 2.5. Είναι ιδιαίτερα δυνατό στην άμυνα.

Η Ουγκάντα από την άλλη, θα παίξει μόλις για έβδομη φορά στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα. Τα πήγε περίφημα στα προκριματικά, αλλά γενικά δεν είναι ένα πολύ ποιοτικό σύνολο. Μετράει τρεις ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, στις οποίες πέτυχε μόλις δύο γκολ. Η απειρία της μπορεί να παίξει ρόλο και να κάνει πιο εύκολο το έργο του Κονγκό.

Πιστεύουμε ότι το Κονγκό θα εκμεταλλευτεί την άμυνά του και θα βρει τον τρόπο να σκοράρει. Εύκολα ή δύσκολα, θεωρούμε ότι θα κερδίσει. «Άσος» σε απόδοση 2.22.

Προγνωστικά μπάσκετ

Ήρθε η ώρα του μπάσκετ, και του έβδομου τελικού του ιταλικού πρωταθλήματος. Εδώ, η Βενέτσια θα υποδεχθεί τη Σάσσαρι. Σε μια εντυπωσιακή σειρά, οι ομάδες είναι ισόπαλες στο 3-3. Συνεπώς, ο τίτλος θα κριθεί σήμερα στη Βενετία. Πρέπει να τονιστεί πάντως, ότι αμφότερες είναι άξιες για την κούπα.

Από ένα break έχουν στους τελικούς Βενέτσια και Σάσσαρι. Από εκεί και πέρα, κάθε ομάδα έχει δύο νίκες στην έδρα της. Η Βενέτσια έχει το πλεονέκτημα έδρας γιατί τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ η Σάσσαρι στην τέταρτη. Το παιχνίδι προμηνύεται εντυπωσιακό, και το σίγουρο είναι ότι θα… πέσουν κορμιά! Το διακύβευμα άλλωστε είναι σπουδαίο. Η Σάσσαρι όποτε βρίσκει ρυθμό επιθετικά υπερέχει της Βενέτσια, και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και απόψε.

Εξάλλου, έχουν παίκτες για να υπηρετήσουν αυτό το πλάνο. Με τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει, και μετά τη νίκη που τους κράτησε ζωντανούς, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν ρυθμό και να διεκδικήσουν στα ίσια τον τίτλο.

Στο σημείο που έφτασε η σειρά, νομίζουμε ότι αξίζει ποντάρισμα υπέρ των φιλοξενουμένων. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε το Σάσσαρι +3.5 σε απόδοση 1.77.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.