Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Ποντάρισμα σε Μπέτις και Euroleague!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (04/10) είναι το... ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο! Το Betarades.gr λοιπόν έχει και σήμερα τα προγνωστικά του. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας άφησαν, και τη σκυτάλη παίρνουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη Euroleague στο μπάσκετ. Όπως θα δούμε και παρακάτω, οι στοιχηματικές επιλογές είναι αξιόλογες. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα προγνωστικά Europa League αλλά και όλων των διοργανώσεων ποδοσφαίρου. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Κερδίζει η Μπέτις

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από τη La Liga. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει φτάσει στην όγδοη αγωνιστική του και σήμερα θα γίνει ένα σημαντικό παιχνίδι. Ο λόγος για το Μπέτις - Εϊμπάρ. Δύο ισόβαθμες ομάδες, αλλά στο ματς υπάρχει φαβορί.

Αυτό, δεν είναι άλλο από την Μπέτις. Οι γηπεδούχοι έχουν και τη δύναμη της έδρας, που μπορεί να τους δώσει ώθηση. Προέρχονται από το βαρύ 5-1 από τη Βιγιαρεάλ και επιθυμούν να γυρίσουν άμεσα τον διακόπτη. Δεν δικαιολογούνται τέτοιες εμφανίσεις από μια ομάδα με το ρόστερ της Μπέτις. Έτσι, από απόψε κιόλας, στοχεύουν να ανατρέψουν την κατάσταση. Η Εϊμπάρ είναι στα μέτρα τους και θα προσπαθήσουν να την υποτάξουν, με κάθε τρόπο. Δεν χωράει αμφιβολία ότι έχουν τις δυνατότητες για τη νίκη.

Η Εϊμπάρ με τη σειρά της δεν ξεκίνησε καλά, αλλά με δύο συνεχόμενες νίκες ανέβηκε θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν απανωτά τη Σεβίλλη και τη Θέλτα στην έδρα τους. Μακριά από το «σπίτι» τους όμως, χάνουν αρκετά σε δυναμική. Είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Δύσκολα θα συνεχίσουν το σερί τους, αφού οι δυνατότητες της ομάδας είναι συγκεκριμένες. Γνωρίζουν και οι ίδιοι, ότι η αποστολή τους σήμερα είναι πολύ δύσκολη.

Οι bookmakers δίνουν περισσότερες πιθανότητες στην Μπέτις και δικαίως. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και θέλουν τη νίκη πάση θυσία. Θεωρούμε ότι θα την πάρουν εύκολα ή δύσκολα. «Άσος» σε απόδοση 2.00.

Πολλά γκολ στο Βερολίνο

Σήμερα λοιπόν, ανοίγει η αυλαία της έβδομης αγωνιστικής της Bundesliga. Το ματς που κάνει το ποδαρικό, είναι το Χέρτα Βερολίνου - Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ένα ζευγάρι που συνηθίζει να μας προσφέρει ωραίες αναμετρήσεις.

Η Χέρτα ήταν... αγνώριστη τις πρώτες αγωνιστικές και είχε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Όμως, πήρε τα πάνω της και με δύο σερί νίκες έφτασε τους επτά πόντους. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 2-1 της Πάντερμπορν και με το επιβλητικό 0-4 της Λειψίας. Ειδικά το δεύτερο παιχνίδι, επιβεβαίωσε ότι η Χέρτα... ανεβαίνει! Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και σήμερα. Παρόλα αυτά, η αμυντική τους αστάθεια δεν τους κάνει άξιους εμπιστοσύνης.

Από την άλλη, η Πάντερμπορν έχει κολλήσει στους τέσσερις βαθμούς. Έχει πετύχει μόλις μια νίκη, ενώ μετράει επιπλέον μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στα δύο τελευταία ματς που έδωσε, δεν κατάφερε να πάρει κάτι. Έχασε με 2-1 τόσο από τη Γκλάντμπαχ, όσο και από τη Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να κρατήσουν με τίποτα το μηδέν και αυτό τους στοιχίζει.

Να σημειωθεί, ότι τα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν Goal/Goal & Over 2.5. Και απόψε, περιμένουμε μια εντυπωσιακή αναμέτρηση με πολλά τέρματα. Αυτό δείχνει η αφέλεια των δύο αντιπάλων. Καταλήγουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Παίρνει αποτέλεσμα η Νιόρ

Κατεβαίνουμε κάποια «σκαλιά» και πάμε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Από εδώ, μας απασχολεί το παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει η δέκατη αγωνιστική. Μιλάμε για το Νανσί - Νιόρ.

Η Νανσί είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. ΓΙα την ακρίβεια, έχει μέχρι τώρα έξι, σε εννιά ματς. Δεν χάνει σχεδόν... ποτέ, αφού έχει μόλις μία ήττα. Ωστόσο, δυσκολεύεται και να κερδίσει, μετρώντας δύο «τρίποντα». Το πρόβλημά της βρίσκεται κυρίως στην άμυνα, αφού δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία. Αγνοεί την εδώ και πέντε παιχνίδια αλλά δεν βλέπουμε ούτε σήμερα να κατακτά τη νίκη.

Στην αντίπερα όχθη, η Νιόρ έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό παραπάνω από τη σημερινή αντίπαλό της. Είναι πιο προσεκτική στα μετόπισθεν και για αυτό είναι και πιο αποτελεσματική. Οι στοιχηματικές την υποτιμούν και τη δίνουν σε τιμές αουτσάιντερ σήμερα. Πρόκειται όμως για ένα δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο, που έχει και την παράδοση με το μέρος του. Η Νιόρ, παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια με τη Νανσί για όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι δεν πείθουν με την απόδοσή τους και δείχνουν ότι... φοβούνται να κερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι ξέρουν τον τρόπο για να παίρνουν αποτελέσματα και μπορούν να φύγουν με κάτι θετικό. Θεωρούμε ότι η Νιόρ δεν θα λυγίσει. Χ2 σε απόδοση 2.00.

Σε φόρμα η Εφές

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο, και μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και την Euroleague. Η πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης ολοκληρώνεται σήμερα. Μεταξύ των αγώνων της Παρασκευής, είναι και το Εφές Αναντολού - Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για ένα από τα περσινά ζευγάρια των playoffs.

Η Εφές μάλιστα, κατάφερε τότε να αποκλείσει την Μπάρτσα και να φτάσει στη συνέχεια μέχρι τον τελικό. Πραγματικά, η πορεία των Τούρκων πέρσι ήταν εξαιρετική. Και δεν δείχνουν διάθεση να... σταματήσουν. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν δυνατές μεταγραφές, όπως του Σίνγκλετον και του Πίτερς. Στο τελευταίο τους ματς για το πρωτάθλημα, κέρδισαν εύκολα με 93-82 την Ορμάν. Ο Λάρκιν είναι φυσικά ο ηγέτης της ομάδας. Γενικά, η Εφές διαθέτει τρομερό ρόστερ με πολύ ταλαντούχους παίκτες ειδικά στην επίθεση.

Η Μπαρτσελόνα φυσικά, είναι η ομάδα που προκάλεσε... σεισμό με τις μεταγραφές που έκανε. Και μόνο ο Μίροτιτς, είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο τους Καταλανούς. Οι «Μπλαουγκράνα» ανέβασαν κατακόρυφα το μπάτζετ και στοχεύουν πολύ ψηλά. Βέβαια, ακόμα είναι ασύνδετοι και τους λείπει η χημεία. Έχασαν στο Σούπερ Καπ από τη Ρεάλ και στο πρωτάθλημα κερδίζουν με δυσκολία. Ακόμα δεν έχουν βρει τρόπο να μη δέχονται εύκολα καλάθια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημά τους μέχρι τώρα.

Το παιχνίδι προμηνύεται πολύ όμορφο καθώς θα αναμετρηθούν δύο εξαιρετικές ομάδες. Η ποιότητά αμφότερων είναι δεδομένη. Εμείς θα στηριχθούμε στην «εκρηκτική» Εφές και στην αδυναμία της Μπαρτσελόνα στην άμυνα. Έτσι, επιλέγουμε το Εφές Over 83.5 σε απόδοση 1.76.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.