Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Συνδυαστικό στο Μόναχο! (video)

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Από το σημερινό (06/11) πρόγραμμα φυσικά ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μόναχο, η Παρί θέλει να ξεσπάσει απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, ενώ υπάρχεi πλήρης δράση και για το θεσμό του Eurocup. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Απόλυτο φαβορί η Μπάγερν, βρίσκει γκολ ο Ολυμπιακός

Στις 19:55, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Allianz Arena του Μονάχου απέναντι στην Μπάγερν, η οποία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Οι Βαυαροι προέρχονται από την συντριβή στην Φρανκφούρτη. Ταπεινώθηκαν με 5-1 από την Άιντραχτ και ως αποτέλεσμα απολύθηκε ο Νίκο Κόβατς. Απόψε στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ο υπηρεσιακός Φλικ. Το Σάββατο βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπόατενγκ, από το 9ο λεπτό και η άμυνά της ήταν "σκορποχώρι" στη συνέχεια του αγώνα, με το Νόιερ να σώζει τα χειρότερα σε αρκετές περιπτώσεις. Σκόραρε ξανά ο Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός είναι ασταμάτητος έχοντας βρει δίχτυα σε 14 σερί αγώνες!

Ο Ολυμπιακός "γκέλαρε" το Σάββατο στην Ξάνθη. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, πίεσε τους γηπεδούχους, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και έμεινε στο 0-0. Παρέμεινε όμως μόνος πρώτος και στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Βαλμπουενά, αλλά ήταν φανερά εκτός ρυθμού, απόψε αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Η Μπάγερν έρχεται στο ματς με πληγωμένο εγωισμό και οι παίκτες της θα θελήσουν να δώσουν απαντήσεις και να αποδείξουν πως όντως έπρεπε να απομακρυνθεί ο Κόβατς. Πολύ δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού, όμως ένα γκολ μπορεί να το βρει στο Μόναχο απέναντι στην ασταθή άμυνα των γηπεδούχων. Η Μπάγερν έχει δεχθεί γκολ στα 8 τελευταία και στα 14 από τα 16 φετινά της παιχνίδια!

Επιλογή μας από τον αγώνα το συνδυαστικό 1 & Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Σκορ και θέαμα στο Παρίσι!

Στις 22:00, στο Parc des Princes, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Πριν δύο εβδομάδες στο Βέλγιο, οι Παριζιάνοι ήταν καταιγιστικοί επικρατώντας με 0-5 και τον Εμπαπέ απόλυτο πρωταγωνιστή. Ο νεαρός σούπερ σταρ πέρασε ως αλλαγή στο 52ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 και στο υπόλοιπο του αγώνα πέτυχε χατ τρικ και έδωσε μία ασίστ!!! Οι Γάλλοι πρωταθλητές εξασφαλίζουν απόψε την πρόκριση στην επόμενη φάση ακόμη και με ισοπαλία, όμως ο στόχος τους είναι να ξεσπάσουν μετά την αναπάντεχη ήττα (με ανατροπή) στη Ντιζόν.

Η Κλαμπ Μπριζ γνώριζε από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση πως δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση σε όμιλο με Παρί και Ρεάλ και στόχος της είναι να διασκεδάσει την εμπειρία της. Ήταν μαχητική στη Μαδρίτη πριν 1 μήνα και απέσπασε το 2-2 από τη Ρεάλ, θα αγωνιστεί δίχως άγχος και ιδιαίτερες σκοπιμότητες και απόψε.  Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παραμένει αήττητη στις 13 πρώτες αγωνιστικές στο Βέλγιο και στο +6 από τη δεύτερη θέση.

Αναμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και υψηλό σκορ. Επιλογή το Over 3.5, σε απόδοση 1.97.

Υπερβολικό χάντικαπ στην Πάτρα

Στις 19:30, στο "Δημήτριος Τόφαλος" της Πάτρας, ο Προμηθέας υποδέχεται τη Μακάμπι Ρισόν για την 6η αγωνιστική του Eurocup.

Σε τρομερή φόρμα η ελληνική ομάδα, τρέχει νικηφόρο σερί έξι αγώνων και προπορεύεται στον 1ο όμιλο με ρεκόρ 4-1. Το Σάββατο επικράτησε του Περιστερίου 64-60, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε από την Ανδόρα με 81-91.

Η Ρισόν από την άλλη είναι ουραγός του ομίλου με ρεκόρ 1-4. Την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε στην έδρα της Ουλμ 103-89, αλλά το Σάββατο επικράτησε της Ασντόντ με 67-66.

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη ο Προμηθέας, όμως το χάντικαπ κρίνεται υψηλό αφού οι Πατρινοί θα έχουν το μυαλό τους και στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Επιλογή μας το χάντικαπ +12.5 στο διπλό, σε απόδοση 1.86.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Μπάγερν - Ολυμπιακός.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ



Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.