Skip to main content

Οι Betarades προτείνουν: Τριάδα επιλογών από το Europa!

Διαβάστε τις σημερινές, στοιχηματικές προτάσεις του Betarades.gr για την αγωνιστική δράση στην 5η στροφή των ομίλων του Europa League

Σήμερα Πέμπτη (28/11) υπάρχει πλήρης δράση για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, όπως τις Stoiximan προσφορές. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Υποτιμούνται οι Ελβετοί

Στις 19:55, στο Stade de Suisse της Βέρνης, η Γιουνγκ Μπόις υποδέχεται την Πόρτο για την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Οι Ελβετοί πρωταθλητές βρίσκονται στην 1η θέση του ομίλου, ισόβαθμοι με τους Ρέιντζερς στους 7 πόντους. Φέγενορντ και Πόρτο ακολουθούν με 4.

Στην προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στο Ρότερνταμ με γκολ του Σπίλμαν στο 71'. Στη συνέχεια πέτυχε δύο νίκες για το ελβετικό πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 4-3, εντός με τη Σεντ Γκάλεν και εκτός με τη Σιόν. Στα δύο εντός για το Europa επικράτησε των Ρέιντζερς με 2-1 και της Φέγενορντ με 2-0.

Η Πόρτο ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 στη Γλασκώβη, ενώ νωρίτερα έχει μείνει στο 1-1 εντός με τους Ρέιντζερς και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Στην Πορτογαλία είναι αήττητη από τις 10 Αυγούστου, αλλά στο Europa δεν πείθει.

Αδικείται από τις αποδόσεις η γηπεδούχος ομάδα, η οποία έχει δείξει ότι αξιοποιεί την έδρα της και ο άσος (DNB), σε απόδοση 2.10 είναι η επιλογή μας από το παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Λβιβ

Στις 19:55, στην Arena Lviv, η Ολεξάντρια υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ για τον 9ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί έχουν συγκεντρώσει 3 πόντους και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με τη Σεντ Ετιέν, η Βόλφσμπουργκ έχει 5 και στην κορυφή βρίσκεται η Γάνδη με 8.

Από δύο ισοπαλίες με γκολ προέρχεται η Ολεξάντρια στο θεσμό, συγκεκριμένα απέσπασε το 1-1 εκτός και ισοφάρισε σε 2-2 εντός απέναντι στη Σεντ Ετιέν. Και στα 4 παιχνίδια της στο Europa επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Στην Ουκρανία μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία και κατατάσσεται 5η.

Η Βολφσμπουργκ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, το Σάββατο κατάφερε να βγάλει διπλό στη Φρανκφούρτη με 0-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από 8 ανεπιτυχή αποτελέσματα για όλες τις διοργανώσεις. Είχαν προηγηθεί 4 σερί ήττες! Για το Europa, προέρχεται από τις αναμετρήσεις με τη Γάνδη, από την οποία κατάφερε να αποσπάσει μία ισοπαλία (2-2) εκτός, ενώ ηττήθηκε 1-3 στην έδρα της. Και στους 4 αγώνες της Βόλφσμπουργκ στον όμιλο επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Η πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων μας οδηγεί σε ένα ακόμη Goal/Goal, το οποίο πληρώνει 1.90.

Ποιότητα και κίνητρο η Λιντζ

Στις 22:00, στο Λέρκενταλ του Τροντχάιμ, η Ρόζενμποργκ υποδέχεται την Λασκ Λιντζ για τον 4ο όμιλο.

Οι Νορβηγοί ολοκληρώνουν μία άκρως αποτυχημένη χρονιά. Στο πρωτάθλημα είναι 4οι μία αγωνιστική πριν το φινάλε και όλα δείχνουν πως θα μείνουν εκτός ευρώπης για την επόμενη σεζόν. Στον 4ο όμιλο μετρούν 4/4 ήττες και προφανώς έχει μείνει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Στον πιο πρόσφατο αγώνα για τη διοργάνωση ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σπόρτινγκ με 0-2, ενώ αρχές Οκτώβρη ηττήθηκε εντός και από την PSV με 1-4!

Η Λιντζ είναι 2η στον όμιλο, με 7 πόντους, ισόβαθμη με την PSV και κλείνει τις υποχρεώσεις της με την Σπόρτινγκ εντός. Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση οι αυστριακοί, είναι αήττητοι στα 9 τελευταία παιχνίδια, με 6 σερί νίκες!!! Για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης διέλυσε εντός έδρας της PSV με 4-1!

Αδιάφορη βαθμολογικά η Ρόζενμποργκ, σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Σε εκ διαμέτρου αντίθετο μομέντουμ η Λιντζ, πετάει από νίκη σε νίκη και καίγεται για τους τρεις πόντους. Επιλογή το διπλό, σε απόδοση 1.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.