Skip to main content

Η χαλαρή συνάντηση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο «Λοκάλι» της Αθήνας

Τα πηγαδάκια, οι Θεσσαλονικείς βουλευτές και η διάθεση για χιούμορ κι όχι για πολιτική... Τι έγινε στη συνάντηση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Χαλαρή συνάντηση για... σύσφιξη των σχέσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έγινε χτες σε μια από τις πλέον in «ελληνικές pub» της Αθήνας, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρό τους έγινε στο «Λοκάλι», στου Ψυρρή, σε έναν παραδοσιακό χώρο της Αθήνας, όπου παλιά βρισκόταν το θερινό σινεμά «Cine Ψυρρή» και αργότερα το εστιατόριο «Κουζίνα».



Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό, καθώς όλοι ήταν με ένα ποτό, μια μπίρα κι ένα κρασί στο χέρι και ο κ. Τσίπρας πέρασε και χαιρέτισε τους βουλευτές έναν έναν. Πολιτικά δεν ειπώθηκαν πολλά με τον πρώην πρωθυπουργό, όμως μεταξύ τους οι βουλευτές συζήτησαν για την τρέχουσα επικαιρότητα. Ειδήσεις δεν βγήκαν...



Οι φωτογραφίες έπεσαν βροχή, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να φωτογραφίζεται με σχεδόν όλη την κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ από τη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκαν εκτός της κ. Νοτοπούλου, ο Γιάννης Αμανατίδης, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο Κώστας Ζουράρις, ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Αυγέρη. Μοναδική απουσία ο Χρήστος Γιαννούλης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.



Οι καπνιστές αναγκάστηκαν να στήσουν εκτός μαγαζιού πηγαδάκια, με... αρχηγό τον Παύλο Πολάκη. Οι τυχεροί πρόλαβαν να δοκιμάσουν κι από τα δύο είδη πίτσας (η μία με παστουρμά) που είχε ο... μπουφές για τη συνοδεία του ποτού.

 

Ο Βόρειος