Τετάρτη 24 Απριλίου 2019
x

Η ΧΑΝΘ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗ ΜΕΒΓΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ

Η ΜΕΒΓΑΛ, εδώ και δύο χρόνια, έχει σταθερή χορηγική συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ., τόσο στον αθλητικό τομέα όσο και στις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες.

Για τη συνδρομή της στο κοινωνικό έργο της Χ.Α.Ν.Θ. τιμήθηκε η ΜΕΒΓΑΛ, σε μία εκδήλωση που η Αδελφότητα διοργάνωσε στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να παρουσιάσει έναν απολογισμό των προγραμμάτων κοινωνικής προφοράς  που υλοποιεί και να τιμήσει τους χορηγούς που το στηρίζουν.

Η ΜΕΒΓΑΛ, εδώ και δύο χρόνια, έχει σταθερή χορηγική συνεργασία με τη Χ.Α.Ν.Θ., τόσο στον αθλητικό τομέα όσο και στις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες. Στα πλαίσια δράσεων εταιρικής κοινωνικές ευθύνης που η εταιρεία εφαρμόζει, συμμετέχει ενεργά στο πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της Χ.Α.Ν.Θ., με πολλούς τρόπους.

Η εταιρεία χορηγεί τα γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα και διατροφική αξία φρέσκα γαλακτοκομικά προϊόντα της (γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά) και με αυτόν τον τρόπο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες όλων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Χ.Α.Ν.Θ., με αποκλειστικό μέλημα τη σωστή διατροφή τους.

Παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης του Τομέα Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. με το αγαπημένο σοκολατούχο «Topino», καθώς ενισχύει τις αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των τμημάτων υποδομής που λειτουργούν.

Η συνεργασία ΜΕΒΓΑΛ – Χ.Α.Ν.Θ. θα συνεχιστεί σε όλη της διάρκεια της εκπαιδευτικής και αγωνιστικής χρονιάς 2018-2019, τόσο με τη χορηγική υποστήριξη των Ακαδημιών Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ της Χ.Α.Ν.Θ., όσο και με την προσφορά προϊόντων για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου.

Η Αντιπρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε πως η ΜΕΒΓΑΛ, ως εταιρεία τροφίμων που ανήκουν στην κατηγορία της υγιεινής διατροφής, δίνει προτεραιότητα σε δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευζωία, και στηρίζει δράσεις που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ