Skip to main content

Η χειραψία με νόημα του Κοκκόρη στον Κώστα Καραμανλή

Το ρόλο του πιστού στρατιώτη της παράταξης επέλεξε για μία ακόμα φορά ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης.

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης στις περασμένες εκλογικές αναμετρήσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης ήταν γνωστός ως ο άνθρωπος που πάντα φθάνει στην πηγή αλλά δεν πίνει νερό.

Και αυτό γιατί πάντα στη σταυροδοσία κατατασσόταν ως πρώτος επιλαχών, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βάσει της νομοθεσίας εκλέγεται αυτόματα βουλευτής, στερώντας έτσι τη βουλευτική έδρα στον πρώην γενικό γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ωστόσο ο κ. Κοκκόρης φαίνεται πως επιλέγει τον ρόλο του πιστού στρατιώτη της γαλάζιας παράταξης, κάτι που έδειξε και χθες κατά την παρουσίαση των υποψηφίων της ΝΔ στην Α και Β Θεσσαλονίκης, παρουσία μάλιστα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Έτσι, μόλις ο κ. Κοκκόρης κλήθηκε στο βήμα για την καθιερωμένη φωτογραφία της παρουσίασης, θυσίασε ένα κομμάτι του χρόνου προβολής του στη γιγαντοθόνη προτιμώντας να πλησιάσει τον Κώστα Καραμανλή για να του αποδώσει τιμητικό χαιρετισμό.

Γιατί μπορεί να έχει χάσει τρεις φορές την έδρα λόγω της ιδιομορφίας που ισχύει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο Παναγιώτης Κοκκόρης δεν έχει καταφερθεί εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της ΝΔ.

Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, όταν σε συνέντευξη ρώτησαν τον κ. Κοκκόρη, πως νιώθει απέναντι στον πρώην Πρωθυπουργό καθώς του στέρησε τόσες φορές τη βουλευτική έδρα, εκείνος απάντησε ότι “είναι τιμή του” και απέφυγε για ακόμη μια φορά να εκφράσει δυσαρέσκεια. Τόνισε αντίθετα ότι λειτουργούσε πάντοτε ως “στρατιώτης” με γνώμονα το κοινό καλό.