Skip to main content

Η DataScouting στο 7ο Διεθνές Συνέδριο της AMEC στη Στοκχόλμη

Η εταιρία DataScouting συμμετείχε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο της AMEC που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 3 με 4 Ιουνίου.

Η DataScouting συμμετείχε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο της AMEC που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 3 με 4 Ιουνίου. Η AMEC είναι η διεθνής ένωσης εταιριών μέτρησης και ανάλυσης της επικοινωνίας (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication).

Ως μέλος της AMEC η DataScouting συμμετείχε στις ειδικές συναντήσεις δύο επιτροπών: Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Πνευματικών Δικαιωμάτων. Το 7ο Συνέδριο της AMEC με θέμα Winning the Game – from local silos to global integration, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με 50 ομιλητές και πάνω από 200 σύνεδρους από περισσότερες από 30 χώρες ανά τον κόσμο.

Το κύριο αποτέλεσμα του φετινού συνεδρίου ήταν η ψήφιση σειράς νέων δεσμεύσεων της AMEC για την εδραίωση της ανάλυσης και μέτρησης των μεθόδων επικοινωνίας ως κυρίαρχη τάση στο χώρο των δημοσίων σχέσεων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Η DataScouting αποτελεί έμπιστο συνεργάτη για τα μέλη της AMEC για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού που προσανατολίζονται στο χώρο του media intelligence.
 
Το επόμενο συνέδριο της AMEC θα διοργανωθεί στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2016.

 Ως μέλος της AMEC η DataScouting συμμετείχε στις ειδικές συναντήσεις δύο επιτροπών