Skip to main content

Η Dataways είναι Cisco Partner of the Year 2020 για Managed Services

Η συνεργασία Dataways & Cisco μετράει σχεδόν δύο δεκαετίες ζωής με τις ομάδες των δύο εταιρειών να είναι συνοδοιπόροι στην ακμή της τεχνολογίας.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Dataways βραβεύεται από τη Cisco, επιβεβαιώνοντας ότι η τεχνολογική και επιχειρηματική αριστεία σε συνδυασμό με μια ομάδα, η οποία στέκεται ακούραστα και υπεύθυνα στο πλευρό των πελατών της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, αποτελούν το «μυστικό της επιτυχίας» για την κορυφή.

Η συνεργασία Dataways & Cisco μετράει σχεδόν δύο δεκαετίες ζωής με τις ομάδες των δύο εταιρειών να είναι συνοδοιπόροι στην ακμή της τεχνολογίας, πρωτοπορώντας στην παροχή εξαιρετικών λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.



Ο Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης δήλωσε για τη βράβευση: «Η νέα αυτή βράβευση, για την οποία ευχαριστούμε τη Cisco, δείχνει τη συνέπεια και συνέχεια του πλάνου της Dataways και αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, σύμφωνης πάντα με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς. Περνώντας κυριολεκτικά από «χίλια κύματα», η ομάδα σταθερή στη στοχοθέτηση και πιστή στο αποτέλεσμα της δράσης, κατάφερε να δώσει στίγμα διαφοροποίησης και να «σπείρει» λειτουργίες και υπηρεσίες που μας γεμίζουν με αισιοδοξία για περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη στο εγγύς μέλλον. Εύχομαι σε όλους Υγεία και πολύ υπομονή με αισιοδοξία, για σύντομη επιστροφή στη κανονικότητα».



Ο Διευθυντής Τεχνολογίας της εταιρείας κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος δήλωσε για τη βράβευση: «Οι λύσεις που προσφέρουμε ακολουθούν μια στοχευμένη προσπάθεια και προετοιμασία χρόνων. Το βραβείο αυτό αποδεικνύει ότι η προσπάθειά μας έχει αποτέλεσμα. Τα Managed Services στα πεδία των υποδομών IT και της ασφάλειας μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά και το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε νέες πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις».

Η Dataways μέσα σε μια αντίξοη ανθρωπιστικά και επιχειρηματικά χρονιά, με αστάθμητες προκλήσεις για όλους, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί έχοντας να επιδείξει σημαντικές υλοποιήσεις έργων με μερικές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες από το χώρο του λιανεμπορίου, logistics, φαρμακευτικών προϊόντων και τεχνολογίας, αλλά και την έναρξη λειτουργιών νέου εμπορικού τμήματος μας στην Αθήνα.

Πέραν της εκθετικής αύξησης των έργων επιχειρησιακής συνέχειας, απομακρυσμένης εργασίας & conferencing, ιδιαίτερα σημαντική ήταν η αύξηση στην κατηγορία για την οποία η Dataways απέσπασε το φετινό βραβείο, των Managed λύσεων, τόσο στον πάντα νευραλγικό τομέα της ICT ασφάλειας, με πολλές εταιρείες να στρέφονται στο OpEx μοντέλο, με Managed Security υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σαν Cisco MSSP, όσο και σε Managed υπηρεσίες Cloud.  



Με κινητήριο δύναμη τους ανθρώπους της εταιρείας και κύριο χαρακτηριστικό την αμεσότητα στην σχέση με τον κάθε πελάτη, εδώ και δύο δεκαετίες η Dataways έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη από τις μεγαλύτερες εταιρείες IT & Software, έχοντας ταυτόχρονα στο ενεργητικό συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις του Ελληνικού και του Διεθνή χώρου.

Στόχος της εταιρείας παραμένει πάντοτε η συνεχόμενη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και δράσεων της με σκοπό την επίτευξη μοναδικών και εξαιρετικών συνεργασιών με κάθε πελάτη και συνεργάτη της Dataways.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία στο: dataways.gr και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τα events Dataways ακολουθώντας τα κανάλια της εταιρείας σε LinkedIn, Facebook & YouTube.