Skip to main content

Η Dataways συμμετέχει για πέμπτη συνεχή χρονιά στο TechSaloniki

Η εταιρεία θα περιμένει να γνωρίσει ταλαντούχους υποψήφιους στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 5 έως τις 6 Οκτωβρίου

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Dataways συμμετέχει στο TechSaloniki #5 συνεχίζοντας «να υποστηρίζει, να εμπνέει και να βοηθά στην ανάπτυξη της τεχνολογικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας».

«Στις 5 & 6 Οκτωβρίου, στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αποθήκης Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης περιμένουμε να γνωρίσουμε συναρπαστικούς και ταλαντούχους υποψήφιους με την επιθυμητή κατάρτιση που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν καλύτερα την εταιρία και την ομάδα της, την κουλτούρα, τις αξίες και τις θέσεις για τις οποίες αναζητούμε νέα μέλη (δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ)», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται:

«Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για εμάς:

H Dataways είναι μια αμιγώς τεχνολογική εταιρία και η ομάδα της αποτελείται κυρίως από άτομα που προέρχονται από τον χώρο της Πληροφορικής. Με συνεχή επένδυση στην καινοτομία, στελεχώνεται και διευρύνει το προσωπικό και την τεχνογνωσία της με σκοπό την κάλυψη νέων απαιτήσεων και τεχνολογιών. Με την άμεση συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές πληροφορικής και software (Cisco, NetApp, Veeam, VMware, ESET, HPE, DELL) δίνεται η δυνατότητα στα μέλη της ομάδας μας να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την εξειδίκευση τους παρακολουθώντας κατάλληλα σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια.

Η ομάδα της εταιρίας λειτουργεί σαν σύνολο και  για κάθε μέλος της ομάδας μας  αναγνωρίζεται ότι  φέρνει στο τραπέζι ένα μοναδικό συνδυασμό προσωπικών χαρακτηριστικών και επαγγελματικής κατάρτισης. Ο πλουραλισμός των απόψεων είναι κάτι που όχι μόνο είναι ευπρόσδεκτος και σεβαστός από την εταιρία μας αλλά ενθαρρύνεται συνεχώς.

Πληροφορίες αξιολόγησης για υποψηφίους στο TechSaloniki #5:

Σκοπός της εταιρίας μας για τον κάθε υποψήφιο είναι να συζητήσει μαζί του για την επαγγελματική του κατάρτιση και γενικά να τον γνωρίσει περισσότερο σαν άνθρωπο και σαν κουλτούρα. Να ακούσει τις φιλοδοξίες του, τις εργασιακές του ανησυχίες και την γενική του διάθεση και προσέγγιση, για να είναι σε θέση να διαμορφώσει το προφίλ του.

Ο τελικός μας στόχος είναι να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας ανθρώπους καταρτισμένους πάνω στις θέσεις οι οποίες θα τους δοθούν και που θα μοιράζονται τις ίδιες ανθρώπινες και εργασιακές αξίες και φιλοσοφία με εμάς».

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τις θέσεις εργασίας της Dataways ακολουθώντας τη διαδικασία εγγραφής στην σελίδα του TechSaloniki, techsaloniki.gr.

Επικαιροποιήστε τα βιογραφικά σας και το LinkedIn σας, φέρτε το καλύτερο χαμόγελό σας και συναντήστε τους ανθρώπους της εταιρείας 5 και 6 Οκτωβρίου στην Αποθήκη Γ’, Προβλήτα Α’, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.