Skip to main content

Οι διακοπές του Τσίπρα στη θαλαμηγό και οι μετρ της παραπλάνησης

Ποιος ασχολήθηκε με την Παναγοπούλου; Με τον μαρξιστοκαπιταλιστή πρωθυπουργό ασχολήθηκαν οι Έλληνες που... πολεμάει αυτούς που έχουν θαλαμηγούς.

Πάλι τα ίδια; Γιατί είναι περίεργο που ο Αριστερός πρωθυπουργός έκανε διακοπές με θαλαμηγό, ενώ μετρούσαν νεκρούς στο Μάτι; Τα είπαμε πολλές φορές. Το όραμα της Αριστεράς, είναι να κάνει πλούσια ζωή η ιντελιγκέντσια, και να ταΐζει με φούμαρα τον λαό. Αυτό κάνει κι ο Τσίπρας με τους συντρόφους του.

Και φυσικά δεν ενοχλήθηκαν οι αβόλευτοι ακόμη σύντροφοί του με τις χλιδάτες διακοπές, με 100 νεκρούς στην στεριά. Πιστεύω ότι είπαν «Ο μπαγάσας, τα κατάφερε. Η σειρά μας τώρα».

Άλλωστε, και ο μεγαλοαστός -αλλά αριστερός- Λένιν πάντα πρώτη θέση ταξίδευε με τον σιδηρόδρομο. Κι όταν του έκαναν παρατήρηση ότι προκαλεί τους προλετάριους, απάντησε ότι το πράττει για να τους δείξει, ότι με τον κομμουνισμό, όλοι πρώτη θέση θα ταξιδεύουν. Αυτό κάνει και ο Τσίπρας. Στέλνει μήνυμα «ψηφίστε μας, και όλοι σε θαλαμηγούς θα ξεκουράζεστε».

Πώς σε ξεμπροστιάζει το διαδίκτυο… Κυκλοφορούν τα βιντεάκια με τον Τσίπρα που προσπαθούσε να πείσει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και τα έβαζε με κάποιους που «ήταν ομοτράπεζοι στα κότερα των μεγαλοεπιχειρηματιών»! Κάθε μέρα κι ένας Συριζαίος βάζει ένα λιθαράκι στον ευτελισμό της Αριστεράς

Είναι όμως μετρ στην παραπλάνηση. Είπε ο Τζανακόπουλος: «Δικαίωμα της Παναγοπούλου να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για 2-3 ημέρες». Ποιος ασχολήθηκε με την Παναγοπούλου; Με τον μαρξιστοκαπιταλιστή πρωθυπουργό ασχολήθηκαν οι Έλληνες, που πολεμάει αυτούς που έχουν θαλαμηγούς.

Μόνος του τα αποφασίζει ο Αποστολάκης, ή του τα λέει το κόμμα;: Δήλωσε ότι είναι παράνομη η τουρκική γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ, «αλλά προχωρούμε τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης». Ποιας εμπιστοσύνης και με ποιους; Τώρα έπρεπε η κυβέρνηση, ως μικρό δείγμα αποφασιστικότητας -μεγάλο δεν μπορεί να κάνει- να διακόψει την γελοιότητα της οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και με εκκωφαντικό τρόπο μάλιστα

Ευτυχώς, που ο Κολοκοτρώνης και ο Παύλος Μελάς, δεν είχαν την ίδια νοοτροπία. Αλλιώς θα μιλούσαμε τώρα τούρκικα ή σλάβικα [Να τα πω σλάβικα κύριε Κοτζιά ή μακεδονικά, όπως τα βάπτισες; Ό,τι πεις εσύ].

Με δικαστική απόφαση δικαιώνεται πρώην υπάλληλος της πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, αναγνωρίζοντας ότι απολύθηκε εκδικητικά επειδή κατήγγειλε τις σεξουαλικές επιθέσεις που δεχόταν από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας [μαζί με άλλες τρεις συναδέλφους]

Ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτη την Γραμματεία Ισότητας, τον κάλυψαν, και είχαν επιτεθεί μάλιστα στα Μέσα που ανέδειξαν το γεγονός. Μήπως να τους στείλουμε Λεξικά της ελληνικής γλώσσας, να πληροφορηθούν τι σημαίνει ήθος, μια και το μεν ηθικό τους είναι καταβαραθρωμένο, την δε ηθική την προσαρμόζουν σύμφωνα με την σοβιετική ιδεολογία.

Ο Έντι Ράμα, δήλωσε για τις πινακίδες που ξήλωσε στην Βόρειο Ήπειρο, ότι δεν αφαιρέθηκαν επειδή είχαν σχέση με την μειονότητα, αλλά διότι ήταν εκτός των προδιαγραφών και χωρίς να έχουν ληφθεί υπ' όψη τα κριτήρια ασφαλείας. Τις επανατοποθέτησαν εχθές, με… σωστές προδιαγραφές. Ποια ήταν η διαφορά; Ότι πρώτα πρέπει να αναγράφονται τα τοπωνύμια στα αλβανικά και μετά στα ελληνικά.

Βέβαια, οι ακραίοι στην Αλβανία ζητούσαν πλήρη διαγραφή της ελληνικής γλώσσας, παρά το ότι τα χωριά είναι μειονοτικά. Ο Ράμα όμως, μάλλον αστειευόμενος, είπε ότι οι Αλβανοί είναι Ευρωπαίοι και… σέβονται τις μειονότητες. Δεν βγάζεις άκρη.