Skip to main content

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Δώρα Αυγέρη υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Αποχαιρέτισε την Παρασκευή στην αποφώνησή της το τηλεοπτικό κοινό, στην πρωινή της εκπομπή, λέγοντας πως δεν θα βρίσκεται στο στούντιο από τη Δευτέρα

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Θεοδώρα Αυγέρη.

Η κ. Αυγέρη αποχαιρέτισε την Παρασκευή στην αποφώνησή της το τηλεοπτικό κοινό, στην πρωινή της εκπομπή, επισημαίνοντας πως δεν θα βρίσκεται στο στούντιο της Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα.

Σύμφωμα με πληροφορίες, η κ. Αυγέρη, η οποία αναμένει και την επίσημη ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να είναι υποψήφια στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

«Η δική μας επικοινωνία ολοκληρώνεται σήμερα, η εκπομπή “Επικοινωνία” όμως συνεχίζει κανονικά με τη δυναμική που είχε όλο αυτόν τον χρόνο. Οσο για μας θα τα πούμε σε νέα πεδία, η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί αλλιώς. Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, στηρίζουμε την ελπίδα. Βήμα πίσω. Γεια σας», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα σε σχετικό σχόλιο συναδέλφων της, για το εάν θα κατέλθει υποψήφια, η ίδια αρκέστηκε να πει χαμογελώντας «ουδέν σχόλιο». 

Να σημειωθεί, ακόμη, ότι η δημοσιογράφος καλωσόρισε το δίδυμο που θα την αντικαταστήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ3 από τη Δευτέρα. Τη θέση της, στο πρωινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης, αναμένεται να αναλάβουν ο Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος και η Χριστίνα Συμεωνίδου.