Skip to main content

Η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Τα στελέχη της δημοτικής αστυνομίας συγκέντρωσαν δωροεπιταγές με σκοπό να διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στον Φοίνικα Καλαμαριάς

Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης για ακόμη μία φορά στήριξε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συγκεντρώνοντας δωροεπιταγές, με σκοπό αυτές να διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού, στον Φοίνικα Καλαμαριάς.

Σήμερα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης παρέδωσαν τις δωροεπιταγές στο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στηρίζει σταθερά το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αποδεικνύοντας το έντονο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης των ανθρώπων της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης για την πολύτιμη υποστήριξη και τη συμμετοχή στο πολύπλευρο έργο του Οργανισμού.