Skip to main content

Η δημοτική παράταξη «Εντάξει» αποχαιρετά τον Δημήτρη Κάζη

Σε ανακοίνωσή τους οι «Εντάξει» εκφράζουν την οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στους δικούς του ανθρώπους, για τον άδικο χαμό του.

Τον Δημήτρη Κάζη που έφυγε σήμερα, από τη ζωή, σε ηλικία 42 ετών, αποχαιρετά η δημοτική παράταξη «Εντάξει», με την οποία είχε δώσει τη μάχη, το 2014, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Σε ανακοίνωσή τους οι «Εντάξει» εκφράζουν την οδύνη τους και τη συμπαράστασή τους στους δικούς του ανθρώπους, για τον άδικο χαμό του. 

Ο Δημήτρης Κάζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν Διεθνολόγος, κάτοχος τριών πανεπιστημιακών πτυχίων.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε να επιδείξει ερευνητικό έργο, ενώ έχει συγγράψει επιστημονικά κείμενα που έχουν αναφερθεί σε ελληνική και ξένη βιβλιογραφία. Αρθρογραφούσε σε μπλογκς και εφημερίδες.

Ήταν Διοικητικός Υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας όπου είχε απασχοληθεί σε καίρια τμήματα υψηλών απαιτήσεων.

Μια από τις σημαντικές πρωτοβουλίες του ήταν η ίδρυση του Κέντρου Διεθνούς Πολιτικής Θεσσαλονίκης, ενός δραστήριου ερευνητικού κέντρου που κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς για την ελληνική διεθνολογική κοινότητα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τα Social Media και τα νέα κοινωνικά μέσα, την επιχειρηματικότητα του Διαδικτύου, ενώ είχε βοηθήσει αφιλοκερδώς κοινωφελείς οργανισμούς και επιχειρήσεις στη διαδικτυακή τους παρουσία.

Είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα και ενασχόληση με τα κοινά, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ΑμεΑ.

Η κηδεία του Δημήτρη Κάζη θα γίνει σήμερα, Τρίτη  13 Αυγούστου, στις 17.30, από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του  Σωτήρος, στην Καλαμαριά.