Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020
x

Η DUST + CREAM ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Ένα γράμμα από τον μελλοντικό μας εαυτό που ανοίγει σε επιμέρους μηνύματα βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας εταιρικής καμπάνιας της Dust+Cream.

Στη νέα 360° corporate καμπάνια της Dust + Cream όλα ξεκινούν από ένα γράμμα. Αυτό που μας στέλνει ο μελλοντικός μας εαυτός, για να μας συγκινήσει για όλα όσα έχουμε πετύχει ως τώρα, αλλά και για να μας χαρίσει αισιοδοξία για όλες τις όμορφες στιγμές που μας περιμένουν στο μέλλον.
 
Το γράμμα αυτό ανοίγει σε επιμέρους μηνύματα γεμάτα αισιοδοξία, που απευθύνονται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, και διαδίδονται μέσα από tv, radio, digital και pop δημιουργικά υλικά. Στα μηνύματα αυτά, ο μελλοντικός μας εαυτός παίρνει φωνή για πρώτη φορά και μας υπόσχεται ότι θα έρθει η όμορφη στιγμή που θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.
 
Η Dust + Cream υπογράφει ως μια εταιρεία πιο περήφανη από ποτέ που είναι ελληνική, με στόχο να υπενθυμίσει ότι η χώρα μας βγήκε νικήτρια από μία ιδιαίτερα δύσκολη και πρωτόγνωρη συνθήκη, ως αποτέλεσμα μίας προσπάθειας στην οποία συμβάλλαμε όλοι. Και για τον λόγο αυτό, αξίζει σε όλους μας να ονειρευόμαστε ένα μέλλον τόσο όμορφο, σαν να είναι βγαλμένο από το σύμπαν της Dust + Cream.
 
Διαβάστε το γράμμα εδώ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ