Skip to main content

Οι απειλές του Ερντογάν για νέο Αττίλα και οι βουλευτές στα Κατεχόμενα

Η κίνηση προς τα Κατεχόμενα ακόμα και ανήμερα της μαύρης επετείου, ο 8χρονος που πάει Μπαρτσελόνα και τα μειονεκτήματα που βρήκαν οι Τούρκοι στα F-35

Οι συνεχείς ελληνικές υποχωρήσεις και η έλλειψη κάποιας σοβαρής απάντησης στις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας, έχουν φυσικά αποθρασύνει τον Ερντογάν. Με δεύτερη εισβολή απειλεί, με αφορμή την 45η επέτειο του Ατίλα. «Αν απειληθεί η ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων κανείς να μην αμφιβάλλει πως θα κάνουμε τα ίδια βήματα όπως πριν 45 χρόνια», δήλωσε.

Ξέρει άλλωστε, ότι με την "προοδευτική" διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων, ο γραικυλισμός έχει αυξηθεί επικίνδυνα. Πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις το γεγονός, ότι την ημέρα που στην ελεύθερη Κύπρο υπήρχε θρήνος για τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής, υπήρξε η συνηθισμένη κίνηση Ε/κ προς τα Κατεχόμενα για ψώνια και μπάνια; Παρακολούθησαν και τις εορταστικές εκδηλώσεις του Αττίλα. Αηδία!

Το όνειρο κάθε μικρού που κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο είναι να διακριθεί στο πιο υψηλό επίπεδο. Την ευκαιρία αυτή θα έχει ο 8χρονος Κύπριος Ryan Χατζηβαρνάβας, ο οποίος θα μάθει τα μυστικά του αθλήματος δίπλα στους καλύτερους, αφού έγινε δεκτός στην φημισμένη και ξακουστή La Masia, την ακαδημία της Barcelona, στην Ισπανία. Ο πιτσιρίκος έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του.

Σύμφωνα με πηγές του Αμερικανικού Πενταγώνου, είναι θέμα χρόνου να δοθεί εντολή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην κατασκευάστρια εταιρεία, να πάψει τη ροή ανταλλακτικών των F-16 προς την Τουρκία. Σημειώνεται πως η τουρκική Πολεμική Αεροπορία διαθέτει 239 F-16 όλων των εκδόσεων, εκ των οποίων βέβαια ήδη τα περισσότερα είναι καθηλωμένα λόγω έλλειψης πιλότων.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ισραηλινών αναλυτών, ακόμη κι αν εφαρμοστεί και αυτή η πλευρά των κυρώσεων, ένας σεβαστός αριθμός των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών θα συνεχίσει να πετάει, καθώς οι υπεύθυνοι της αεροπορίας στη γειτονική χώρα θα προχωρήσουν σε "κανιβαλισμό" των καθηλωμένων F-16.

Στα Κατεχόμενα αυτή την περίοδο βρίσκεται αντιπροσωπεία βουλευτών από διάφορες χώρες για επαφές με τις "Αρχές" και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Αττίλα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τουρκοκυπριακό Τύπο, πρόκειται για βουλευτές από τη "Βόρεια Μακεδονία", το Κιργιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, την Ιορδανία και το Τσαντ, το οποίο έχει κοινοβουλευτική ομάδα φιλίας με το ψευδοκράτος.

Δεν αποτελούν αυτές οι επίσημες παρουσίες στα Κατεχόμενα, εχθρική ενέργεια προς την Ελλάδα; Ιδιαιτέρως των Σκοπίων, όπου υποκριτικά ο Ζάεφ επιχειρεί να πείσει Σλάβους και Έλληνες, ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουμε φιλαράκια;

Οι Τούρκοι βρήκαν… μειονεκτήματα στα F-35. Ο καθηγητής Μελίχ Μπουλού, Πρύτανης του πανεπιστημίου Ιστίνιγε Κωνσταντινούπολης, δηλώνει: «Τα F-16 και τα F-35 έχουν κοινή άτρακτο. Πρέπει οπωσδήποτε να φύγουμε από αυτό το πρόγραμμα. Το αεροσκάφος αυτό θα αποτελεί μπελά στο κεφάλι μας, δεν θα μπορούμε να το λειτουργήσουμε και κάθε φορά θα επιστρέφουμε στις ΗΠΑ και κάθε φορά θα επιχειρούμε σύμφωνα με τα κέφια τους».

Έπειτα από τρία χρόνια κατάληψης, η ιδιοκτήτρια του City Plaza, κατάφερε να μπει στο ξενοδοχείο της, βρίσκοντας τα πάντα καταστραμμένα. Με ανάρτησή της στo Facebook, αναφέρει πως διαπίστωσε ότι ο "φτωχός" καταληψίας είχε ξεχάσει να δηλώσει διεύθυνση κατοικίας στην τράπεζα όπου διατηρεί λογαριασμό, με αποτέλεσμα να φτάσει στο City Plaza η αναλυτική ενημέρωση για τον λογαριασμό του.

Ανοίγοντάς την διαπίστωσε ότι ο "φτωχός" μόνο φτωχός δεν είναι και έχει μηνιαίες απολαβές ύψους 2.000 ευρώ! Μάλιστα, το τρέχον υπόλοιπό του ανέρχεται σε 6.500 ευρώ! Ωραία μπίζνα η… Αλληλεγγύη!