Skip to main content

Οι εκπλήξεις του ψηφοδελτίου του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκλεψαν την παράσταση. Ο ψηλότερος υποψήφιος, η Αννέτα Μαρμαρινού, ο Παυλάρας, η ηθοποιός και η κομμώτρια.

Ο ψηλότερος υποψήφιος αυτών των εκλογών, μια από τις πιο γνωστές λαϊκές τραγουδίστριες και ένας από τους πιο γνωστούς λαχειοπώλες της Θεσσαλονίκης έκλεψαν την παράσταση στη χτεσινή παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της «Δύναμης Πολιτών» του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου κοιτάζει τον κόσμο από τα 2,24 μέτρα και είναι ο ψηλότερος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ανήκει στους απόδημους Έλληνες, καθώς ζει στη Γερμανία, όπου είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ και μιας ταβέρνας. Αν μη τι άλλο προκαλεί δέος με το ύψος του...

Στις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Αννέτα Μαρμαρινού, αποτελεί την αδιαφιλονίκητη σταρ του ψηφοδελτίου (μετά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη), καθώς έχει πλέον μεγάλη καριέρα στο ελληνικό πεντάγραμμο, με επιτυχίες όπως «Έχω ταυτότητα», «Ιν», «Έλα να με βρεις» και βέβαια τη μοναδική διασκευή της στο «Σ' αγαπάω κοίτα». Η κ. Μαρμαρινού αποτελεί σύμβολο των οπαδών του συγκεκριμένου είδους μουσικής κι από τα πιο δημοφιλή ονόματα της νύχτας.

Τις εντυπώσεις κλέβει και ο λαχειοπώλης, που είχε παρουσιάσει η Voria.gr πριν από τα Χριστούγεννα ακόμη, ο γνωστός ως «Παυλάρας», με έδρα τη γωνία Βενιζέλου με Βασιλέως Ηρακλείου. Ο Παύλος Παναγιωτίδης δηλώνει Πόντιος και «ψωμιαδικός» ως το κόκκαλο.

Επίσης έκπληξη προκάλεσε και η συμμετοχή της Δέσποινας (Ίνας) Τσικοπούλου, που είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην ποντιακή θεατρική παράσταση «Γόβα Παρθένα», αλλά και της όμορφης κομμώτριας, Βασιλικής Νικολάου.