Skip to main content

ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί Λουτσέσκου για Μπενφίκα - Έξω ο Μπίσεσβαρ (video)

Ο «Δικέφαλος» έκλεισε τον κύκλο των προπονήσεών του πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τους Λουζιτανούς και πλέον είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση

Τελείωσε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ (δείτε εδώ) για τον σπουδαίο επαναληπτικό των πλέι οφ του Champions League κόντρα στη Μπενφίκα αύριο (29/8, 22:00), στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος» έκλεισε τον κύκλο των προπονήσεών του πριν τη μεγάλη αναμέτρηση εναντίον της πορτογαλικής ομάδας και πλέον είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση.

Μπροστά του έχει τη δυνατότητα να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και μάλιστα μέσα από τον δυσκολότερο δυνατό δρόμο.

Η τελευταία προπόνηση των «ασπρόμαυρων» αφορούσε την τακτική, την ανάπτυξη και όπως πάντα την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.