Skip to main content

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σύμμαχος της γυναίκας σε ηγετικές θέσεις εργασίας

Η εταιρεία συμμετείχε ως χορηγός στην εσπερίδα του ΤΟΓΜΕ για τη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας σοτν χώρο της διοίκησης εταιρειών.

Στην εσπερίδα με τίτλο «Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις» στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ συμμετείχε ως χορηγός η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, στηρίζοντας την προσπάθεια του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) για τη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας στον χώρο της διοίκησης εταιρειών και την ενίσχυση της δραστηριοποίησής τους σε ηγετικές θέσεις εργασίας.

Με παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, όπως του κ. Γιώργου Μαρκοπουλιώτη, Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα και της κ. Νίκης Κεραμέως, Βουλευτή Επικρατείας και Υπεύθυνης Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, συζητήθηκε εκτενώς η νέα εργασιακή κουλτούρα που ενθαρρύνει την τοποθέτηση γυναικών σε διοικητικές θέσεις προς όφελος των εκάστοτε επιχειρήσεων.

Στο βασικό πάνελ της εκδήλωσης έλαβε μέρος εκπροσωπώντας την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και την Eurocert η κ. Βασιλική Πιστιόλα, Αντιπρόεδρος της Agrino–ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ, ιδρυτικού Μέλους της Πρωτοβουλίας όπως επίσης και η κ. Πόπη Σκαγιά, μέλος του ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της SKAG, συμμετέχοντας στον εποικοδομητικό διάλογο για τις απαραίτητες ενέργειες για την καθιέρωση της γυναικείας παρουσίας στις διοικητικές  βαθμίδες των επιχειρήσεων. Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Agrino και η Eurocert επικροτούν την ισχυρή εκπροσώπηση των γυναικών στο χώρο της διοίκησης  καθώς γνώμονας τους είναι οι ίσες ευκαιρίες αλλά και οι ίσες οικονομικές απολαβές για ισότιμες θέσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της γόνιμης συζήτησης, οι καλεσμένοι της εκδήλωσης απόλαυσαν το μπουφέ που δημιουργήθηκε με προϊόντα από τις εταιρείες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Επίσης, έλαβαν ως δώρο μια τσάντα που περιείχε προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.



Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης