Skip to main content

Οι... εγγυήσεις της Γιαννάκου για τη Μελίνα Δερμεντζοπούλου

Το συνεδριακό Κέντρο της Πειραιώς γέμισε ασφυκτικά δείχνοντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα της κ. Δερμεντζοπούλου

Αίσθηση και θετικά σχόλια προκάλεσε η χθεσινή εκδήλωση της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Μελίνας Δερμεντζοπούλου με κεντρική ομιλήτρια τη Μαριέττα Γιαννάκου. Το συνεδριακό Κέντρο της Πειραιώς γέμισε ασφυκτικά δείχνοντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα της κ. Δερμεντζοπούλου με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Η πολιτική θέλει κοινωνική αποτελεσματικότητα και για την κοινωνική αποτελεσματικότητα της Μελίνας, δεν έχω καμία αμφιβολία», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη πολιτικός κ. Γιαννάκου. Και επειδή η πρώην υπουργός είναι ρεαλίστρια και καθόλου εύκολη στα καλά λόγια, η αναφορά της αυτή περιποιεί σημαντική τιμή για την κ. Δερμεντζοπούλου, αποτελώντας τρόπον τινά μία... δυνατή εγγύηση για την πολιτική της σταδιοδρομία.

«Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να συζητήσουμε με την υπουργό κ. Μαριέτα Γιαννάκου για την ουσία της πολιτικής σε μια εποχή που θέλει τις εκλογές «κίτρινες» ή απολιτίκ. Για αυτήν την κοινωνική αποτελεσματικότητα κατεβαίνω στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο νομό Θεσσαλονίκης, με την Αλληλεγγύη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα και ζητώ τη στήριξή σας», τόνισε η νέα πολιτικός σε μήνυμά της στα social media.