Skip to main content

Η ενημέρωση τoυ ΠΑΟΚ για το θέμα Χαραλαμπίδη και την επόμενη μέρα

«Χάσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ζητώντας «ηρεμία και συσπείρωση».

Την κατανόησή της στην επιθυμία του Κώστα Χαραλαμπίδη ώστε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδος γνωστοποίησε -ανεπίσημα- η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» ενημέρωσαν πως η διοίκηση της ομάδας «αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης» ζητώντας να «κυριαρχήσει η ηρεμία και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ» ενώ υπογραμμίζουν πως «χάσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Η παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο, έγινε απόλυτα κατανοητή η επιθυμία και η επιμονή του Κώστα Χαραλαμπιδη στην αρχική του απόφαση. Την σημερινή προπονητή της ομάδας θα επιμεληθούν οι συνεργάτες του (Στάθης Νεραντζάκης, Μπάμπης Καραΐσκος), ενώ την ομάδα θα κοουτσάρει αύριο στον αγώνα με την Βόννη ο Στάθης Νεραντζάκης.

Αύριο θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα προπονητή της ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά αυτό που πρέπει και τώρα να κυριαρχήσει είναι η ηρεμία και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Χάσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται».