Skip to main content

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε ημερίδα του δήμου Θεσσαλονίκης

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, από τις 18.00 έως τις 20.30, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου.

Ημερίδα με τίτλο «Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας και της Επιχειρηματικότητας σε περιόδους κρίσης» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016, από τις  18.00 έως τις 20.30, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄1).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των σύγχρονων δομών και εργαλείων στήριξης επιχειρήσεων και ανέργων, γύρω από τις μικροπιστώσεις και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα δύο Πιλοτικά Κέντρα Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (Business Development Services Centres - BDSC) που δημιούργησε το ΚΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «microSTARS», για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και εν δυνάμει νέους επιχειρηματίες.

Ομιλητές θα είναι στελέχη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΚΕΠΑ, που υλοποιούν το έργο «microSTARS».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.