Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
x

Η ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ

Πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση των Λογιστών-Φοροτεχνικών του νησιού, ώστε να ενεργοποιήσουν την εγγραφή τους στην ΠΟΦΕΕ.

Η οικογένεια της ΠΟΦΕΕ μεγαλώνει και πλέον περιλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα.

Τελευταία προσθήκη στη δύναμη της ΠΟΦΕΕ είναι η Ένωση Φοροτεχνικών Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Χίου.

Κατά τη διάρκεια ημερίδας της Ένωσης στη Χίο με εισηγητή τον κ. Γιώργο Κορομηλά, πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση των Λογιστών-Φοροτεχνικών του νησιού, ώστε να ενεργοποιήσουν την εγγραφή τους στην ΠΟΦΕΕ.

Στην ημερίδα παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ κ. Βασίλης Καμπάνης, η Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών-Λογιστών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Χίου κα. Άννα Βερνιώτου, η Γενική Γραμματέας της Ένωσης κα. Μαρίνα Τουμάζου και άλλα μέλη του ΔΣ της τοπικής Ένωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η προσέλευση στην ημερίδα κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ένταξη της Ένωσης της Χίου στην ΠΟΦΕΕ.

Η προσπάθεια για εγγραφή στην Ομοσπονδία και των λίγων Συλλόγων ανά την Ελλάδα, που απομένουν εκτός ΠΟΦΕΕ, συνεχίζεται και θα ενταθεί από τον Πρόεδρο και το ΔΣ, καταλήγει η ΠΟΦΕΕ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ