Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021
x

Η ΕΟΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

«Ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί γρήγορα η κρίση λόγω του κορωνοϊού ώστε ο αθλητισμός να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς», αναφέρει η Επιτροπή.

Tις ευχαριστίες της στην ελληνική κυβέρνηση, που ενέταξε αθλητές, σωματεία, αθλητικές ενώσεις αλλά και την ίδια στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους λόγω του κορωνοϊού εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Το αίτημα των αθλητικών φορέων έγινε αμέσως αποδεκτό από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ενημέρωσε τους αρμόδιους Υπουργούς και πέτυχε την αποδοχή του δίκαιου αιτήματος.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ελληνικός αθλητισμός στηρίζεται εν ώρα κρίσης, γεγονός που πρέπει να επισημανθεί, καθώς πρόκειται για δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση της αθλητικής οικογένειας σε σχέση με την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας που ορθά απολαμβάνει τη μέριμνα και τη στήριξη της Πολιτείας στον αγώνα ενάντια στη φονική πανδημία», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ.

Και καταλήγει: «Ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί γρήγορα και με τις μικρότερες αρνητικές συνέπειες η κρίση λόγω του κορονοϊού ώστε ο αθλητισμός να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε... μένουμε σπίτι!».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ