Skip to main content

Οι επεμβάσεις που θα γίνουν στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Έμφαση στα οδικά κυκλώματα της Χαλκιδικής - Πού θα μπουν τα συνεργεία το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας

Επισκευές, συντηρήσεις και επεμβάσεις σε προβληματικά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής της Χαλκιδικής, αλλά και συνολικά της Κεντρικής Μακεδονίας, αναμένεται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Περιφέρειας.

Τα έργα θα γίνουν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων και στο οδικό δίκτυο της Κασσάνδρας και Σιθωνίας Χαλκιδικής (Πολύγυρος – Ιερισσός και Ιερισσός – Ουρανούπολη) και σε συγκεκριμένες περιοχές του δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι περιοχές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας καθώς και οι δρόμοι Πολυγύρου – Ιερισσού και Ιερισσού – Ουρανούπολης.

Αυτά σε ό,τι αφορά στη Χαλκιδική. Ανάλογες επεμβάσεις θα γίνουν στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης (τμήμα από Χαλκηδόνα μέχρι Κατερίνη), στις Σέρρες και συγκεκριμένα στους δρόμους Νέας Ζίχνης - Αλιστράτης – όρια με νομό Δράμας και Σερρών – Νιγρίτας – Αμφίπολης – όρια με νομό Θεσσαλονίκης.

Στην Πέλλα οι εργασίες αφορούν σε τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας - Φλώρινας καθώς και σε τμήματα του δρόμου από τη διασταύρωση της παραπάνω εθνικής οδού κοντά στο Ριζάρι έως τα Σεβαστειανά, τη Σκύδρα, το Ριζό και τα όρια του νομού Πέλλας.

Στο Κιλκίς συνεργεία θα μπουν στη νέα εθνική οδό από τα όρια του νομού μέχρι Ν. Σάντα, στο Μεταλλικό και στο Δροσάτο, όπως και στην επαρχιακή οδό Κιλκίς -Μ. Βρύσης - Πολυκάστρου – Αξιούπολης.