Skip to main content

Ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων στην Αγ. Παρασκευή-Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν δημοσιεύματα σχετικά με περιστατικό χειροδικίας μεταξύ δύο δημοσιογράφων της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ σημειώθηκε σήμερα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής με αφορμή ένα video που δεν έπαιξε στο μεσημεριανό δελτίο.

Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο γροθιές μεταξύ των δημοσιογράφων που τους παρέλαβαν στη συνέχεια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ για το επεισόδιο μεταξύ δύο αθλητικών συντακτών που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

«Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν», επισημαίνει η ΕΡΤ και καταλήγει:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».