Skip to main content

Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ - Στέλνει στα δικαστήρια μέλη της ΕΕΑ

Τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ μετά την υπερψήφιση της τροπολογίας - Η συνάντηση με τους βουλευτές και η προσφυγή κατά των μελών της ΕΕΑ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της ΕΕΑ και οι εξελίξεις αναμένονται σε δύο επίπεδα, καθώς στον Δικέφαλο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα ώστε, όπως λένε, να δικαιωθούν.

Από τη μια η νομική οδός και από την άλλη οι αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους αύριο (30/01) το απόγευμα (στις 18:00) με την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουν προαναγγείλει οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικέφαλου στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια συγκέντρωση που αναμένεται να είναι μεγάλη, αν κρίνει κανείς τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει από τη δημοσιοποίηση της εισήγησης της ΕΕΑ.

Στην πραγματικότητα η συγκέντρωση αυτή θα είναι η δεύτερη εκδήλωση διαμαρτυρίας μετά από όσα ακούστηκαν στη διάρκεια του αγώνα με το Βόλο στην Τούμπα και την μηχανοκίνητη πορεία που ακολούθησε στη συνέχεια μέχρι τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Η διαφορά είναι ότι η αυριανή συγκέντρωση θα είναι η πρώτη οργανωμένη μορφή αντίδρασης από την πλευρά των οπαδών του Δικεφάλου.

Η συνάντηση με τους βουλευτές

Μια ακόμη εξέλιξη έχει να κάνει με την πρόσκληση που έστειλε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στους βουλευτές των κομμάτων του Νομού Θεσσαλονίκης. Μια πρόσκληση για συνάντηση και ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν. Σε αυτήν οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα εκθέσουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ και θα ζητήσουν μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους εκλεγμένους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και κυρίως της συμπολίτευσης. Σημειολογικά έχει σημασία ότι η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, τρεις μέρες μετά την ψήφιση της σημερινής ψηφοφορίας.

Μηνύσεις κατά των μελών της ΕΕΑ

Σε νομικό επίπεδο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν σαφές -και με την ανακοίνωση τους- ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν να κυνηγούν την υπόθεση μέχρι και το ανώτατο επίπεδο το CAS.

Ο ΠΑΟΚ θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά τριών μελών της Επιτροπής, των Τζουλάκη (προέδρου της ΕΕΑ), Φαραντούρη και Αρκούδη που ψήφισαν για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου και της Ξάνθης από το πρωτάθλημα, ώστε να αποδείξουν εκεί τους ισχυρισμούς για πολυιδιοκτησία.

Παράλληλα, θα ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τις τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της ΕΕΑ το τελευταίο δίμηνο.