Skip to main content

Το «ευχαριστώ» που οφείλουν οι σλαβόφωνοι στον Κοτζιά

Οι ειρωνείες της Τασίας στη Βουλή, το... επιτυχημένο σχέδιο της αστυνομίας στο συλλαλητήριο και η έρευνα για τις σχέσεις του Σόρος με τον Ράμα

Η προεδρεύουσα Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής για την κύρωση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, έδωσε κι αυτή δείγματα γραφής του "ηθικού πλεονεκτήματος" της Αριστεράς. Ειρωνευόταν συναδέλφους της βουλευτές, με απαξιωτικά σχόλια του τύπου: «Εχετε πολλή πλάκα. Συνεχίστε. Ανεβείτε, δώστε πόνο», ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων.

Δεν κρύβεται η ποιότητα του ήθους, πολιτικών του περιθωρίου που οι δανειστές εκτίναξαν στην κυβέρνηση, ως τους πλέον πρόθυμους να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους.

Είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, συνεπής στον λόγο ίδρυσης του κόμματός του: «Αυτήν την στιγμή όλος ο κόσμος αποκαλεί αυτό το Κράτος ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", διαγράφοντας την ελληνική Μακεδονία, στα αφτιά ενός ανθρώπου στο εξωτερικό. Όταν όμως ακουστεί ότι η χώρα λέγεται "Βόρεια Μακεδονία", όλοι θα αντιληφθούν ότι υπάρχει μια νότια Μακεδονία, μια κεντρική Μακεδονία κ.ο.κ.».

Ας το επεκτείνουμε… Θα ακουστεί από τους Σλάβους ότι είναι Βορειομακεδόνες και θα ξεχωρίζουν από μας; Αυτό πιστεύει ο Σ. Θεοδωράκης; Ο ίδιος ο Ζάεφ, τονίζει σε κάθε ευκαιρία, ότι είναι Μακεδόνας. Τι ακούν τα αυτιά ενός ανθρώπου στο εξωτερικό, άραγε; [Με τέτοιες ανοησίες γράφεται η ιστορία του ελληνικού έθνους]

Οι σλαβόφωνοι της Δυτ. Μακεδονίας, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ειρωνεύονται τους Έλληνες, αφού τώρα ο Κοτζιάς τους έκανε απρόσμενο δώρο. Αλλά, δεν θα έπρεπε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης να καλέσουν τον πρώην υπουργό σε έναν από τους σλάβικους χορούς τους, να τον κεράσουν ένα κρασί; Ευχαριστήρια επιστολή τουλάχιστον έστειλαν; Τόσο κόπο έκανε ο άνθρωπος…

Είπε η Γεροβασίλη: «Το σχέδιο της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο ήταν επιτυχές». Τόσο επιτυχές, ώστε αντί να διαλύουν τους δικούς τους κουκουλοφόρους, διέλυαν την συγκέντρωση των Ελλήνων πατριωτών. Να θυμίσω στην Γεροβασίλη, ότι η Αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε και στο Μάτι το καθήκον της, όπως μας διαβεβαίωσε.

Καταρχάς «Για λόγους ασφάλειας: πρόκειται εν τέλει για την σταθερότητα της περιοχής» δεδομένου ότι, όπως σημειώνει ο γερμανικός Τύπος, θα ανοίξει για τη γειτονική χώρα τις πύλες για το ΝΑΤΟ, ενώ παράλληλα θα υποχωρήσει η ρωσική διείσδυση στην περιοχή». Αυτά γράφονται για τον λόγο που υπέγραψε ο Κοτζιάς.

Όλη η υφήλιος γνωρίζει γιατί παραχώρησε η Ελλάδα εθνική κυριαρχία, μόνον οι Τσίπρας και Κοτζιάς σφυρίζουν αδιάφορα. Θεωρούν προφανώς τους εαυτούς τους ως τους μόνους ευφυείς, και τον ελληνικό λαό αποτελούμενο από ηλίθιους.

Η αμερικανική οργάνωση «Judicial Watch / Δικαστικό Παρατηρητήριο», έχει προβεί σε βάθος έρευνα για τις σχέσεις με την οργάνωση της "Ανοικτής Κοινωνίας" του Τζορτζ Σόρος με τον πρώην πρέσβη στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου και τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, όσον αφορά τη δικαστική μεταρρύθμιση, ως ένα από τα παγκόσμια σκάνδαλα στα οποία αναφέρεται.

Σύμφωνα με τον Γουίλιαμ Φ. Μάρσαλ, επικεφαλής του «Judicial Watch»: «Ο οργανισμός του Σόρος, μέσω της βοήθειας της Κοινωνίας των Πολιτών, ανέλαβε τον έλεγχο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης. Έγινε δημόσια γνωστό ότι απομακρύνθηκαν διεφθαρμένοι δικαστές, αλλά στην πραγματικότητα απέλυσαν όποιον ήθελαν και έβαλαν στη θέση τους ανθρώπους με αριστερές πολιτικές τάσεις που υποστήριζαν τη κυβέρνηση του Ράμα».