Skip to main content

Η Ergolab εγγυάται την προστασία τροφίμων από την πηγή έως το πιάτο

Εγγύηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ergolab αποτελεί η τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της και ο σύγχρονος εργαστηριακός της εξοπλισμός

Ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή δίνουν τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες που ασχολούνται με τα τρόφιμα στο να προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίζουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων τους, όπως αναφέρει στη Voria.gr η Μαρία Μπεζά, ιδιοκτήτρια τoυ εργαστηρίου ελέγχου τροφίμων και νερού Ergolab.

Το αντικείμενο της «Ergolab - Μαρία Μπεζά» είναι ακριβώς αυτό: να βοηθάει τις επιχειρήσεις στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, παρέχοντας συμβουλές, εκπονώντας μελέτες για πιστοποιήσεις ISO και HACCP, κάνοντας αναλύσεις και εκπαιδεύοντας στελέχη. Η εταιρεία αναλαμβάνει ακόμα να μελετά τις εκθέσεις ποιότητας που λαμβάνει κάθε επιχείρηση και να προτείνει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις με το μικρότερο δυνατό κόστος ώστε όλες οι διαδικασίες να συνάδουν με την υπάρχουσα νομοθεσία.

Από το 1998, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της, η εταιρεία με μότο «Προστασία από την πηγή έως το πιάτο» έχει συνεργαστεί με ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, όπως βιομηχανίες τροφίμων, σφαγεία, νοσοκομεία, catering, αρτοποιεία, τυροκομεία, εστιατόρια, μουσεία, ξενοδοχεία και πολλές άλλες.

Σύμφωνα με την κ. Μπεζά, τα πλεονεκτήματα που έχει κάθε εταιρεία που εμπιστεύεται τις υπηρεσίες της Ergolab είναι ότι εξασφαλίζει πως η λειτουργία της είναι σύμφωνη με το γράμμα του νόμου αλλά και παρέχει στους πελάτες της ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα σε έναν τομέα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο όπως είναι τα τρόφιμα.

Εγγύηση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Ergolab αποτελεί η τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της αλλά και ο σύγχρονος εργαστηριακός της εξοπλισμός.

Το εργαστήριο «Ergolab - Μαρία Μπεζά» είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 από το Εθνικό Συμβούλιο διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) με Αρ. Πιστοπ. 506-3/13-02-09. Η διαπίστευση αυτή μία από τις αποδείξεις την αποτελεσματικότητα του εργαστήριου.

Η «Ergolab - Μαρία Μπεζά» εδρεύει στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 53, στον Άγιο Ιωάννη Θεσσαλονίκης.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.