Skip to main content

Η ερώτηση του Σάρι στον Λουτσέσκου και η ατάκα για Πέλκα

Τι συζήτησαν ο Ιταλός τεχνικός των Λονδρέζων με τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά - Η ατάκα του Σάρι για το... «10άρι» των Θεσσαλονικέων

Διάλογο για αρκετή ώρα είχαν χθες στο Στάμφορντ Μπριτζ ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Μαουρίσιο Σάρι, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι, στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών βρέθηκε η βαθμολογία του ομίλου δεδομένου πως η ΜΠΑΤΕ φρόντισε να βάλει... φωτιά στα σενάρια πρόκρισης, μετά τη νίκη της επί της Βίντι.

Μπορεί η Τσέλσι να έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο, έχοντας εξασφαλίσει... ξεκούραστα το εισιτήριο της πρόκρισης, δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου που θα τα παίξουν όλα για όλα μέχρι τέλους.

Ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να επικρατήσει εντός έδρας της ΜΠΑΤΕ ενώ η Τσέλσι να επιβληθεί της Βίντι προκειμένου οι «ασπρόμαυροι» να τσεκάρουν το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Και αυτά ακριβώς συζητούσαν οι δύο προπονητές στο Stamford Bridge καθώς όπως παραδέχθηκε ο Σάρι, ρώτησε τον Λουτσέσκου προκειμένου να ενημερωθεί τι ισχύει σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας καθώς δεν γνώριζε.

Πάντως η Τσέλσι θα κάνει και στη Βουδαπέστη το χρέος της, όπως δεσμεύτηκε δημόσια ο Σάρι, κάνοντας πράξη το... μισό σενάριο πρόκρισης που βολεύει τον ΠΑΟΚ: «Το τελευταίο παιχνίδι στη Βουδαπέστη θα είναι το ίδιο όπως και τώρα, θα έχουμε κίνητρο γιατί είμαστε οι πρώτοι στον όμιλο».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και για το αν ξεχώρισε κανέναν από το ρόστερ του Δικεφάλου, με τον ίδιο να στρέφεται στον Πέλκα: «Είναι δύσκολο να απαντήσω...», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «μου αρέσει πολύ το Νο10 αλλά δεν θυμάμαι το όνομα», για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Πέλκας».