Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

Η ΕΡΤ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ «ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ»

Η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε πως θα κόψει την παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες.

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως κόβει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά, ως απάντηση για τις καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ΕΡΤ διευκρινίζει ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα διακοπής της σειράς στην οποία μετέχουν δεκάδες ηθοποιοί και τεχνικοί και παρακολουθούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι με καταγγελία τους στον ΣΕΗ η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό. Οι τρεις ηθοποιοί περιγράφουν με λεπτομέρειες τα όσα βίωσαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους με τον καταγγελλόμενο ηθοποιό–σκηνοθέτη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ