Skip to main content

Η ΕΣΗΕΜ-Θ θρηνεί τον πρόωρο χαμό του Χρήστου Παυλίδη

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα και συλλυπητήρια από την Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης για τον θάνατο του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη.

Τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Παυλίδη, σε ηλικία μόλις 43 ετών, θρηνεί η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης.

Σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Παυλίδης

Ο Χρήστος Παυλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική διαδρομή του από τα Σπορ του Βορρά και εργάστηκε ως αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδες (πρωτίστως στον Αγγελιοφόρο), ιστοσελίδες, ανταποκριτικά γραφεία και ραδιοφωνικούς σταθμούς, με σταθερό σημείο αναφορά το ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που και ο ίδιος αγαπούσε.

Στην επαγγελματική διαδρομή του, σημειώνει η ΕΣΗΕΜ-Θ, ο Χρήστος Παυλίδης είχε σταθερό οδηγό την ευσυνειδησία, το συναδελφικό πνεύμα και την προθυμία που τον έκαναν τόσο αγαπητό σε όλες τις αίθουσες σύνταξης όπου εργάστηκε, αλλά και σε ολόκληρη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Από το 2014 ως σήμερα, έδωσε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια μάχη με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το άξιο και αγαπητό μέλος της και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η κηδεία του Χρήστου Παυλίδη θα γίνει αύριο, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, στις 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.