Skip to main content

Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που για 30 χρόνια ντύνει επαγγελματίες

H φιλοσοφία και το όραμα της εταιρείας Ayo, που παράγει ρούχα υψηλών προδιαγραφών και εξυπηρετεί δυναμικά κλάδους με μεγάλες απαιτήσεις

Ένα καλό επαγγελματικό ρούχο πρέπει να επιτελεί δύο βασικές λειτουργίες: αφενός να είναι κομψό, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το brand και την εικόνα της εκάστοτε επιχείρησης και, αφετέρου, να είναι πρακτικό, ώστε ο κάθε υπάλληλος να είναι πιο αποδοτικός, νιώθοντας μέλος μίας ισχυρής και ομοιογενούς ομάδας.

Τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά, δηλαδή η υψηλή αισθητική και η άνεση, βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της εταιρείας παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικής ένδυσης και αξεσουάρ Ayo, που με έδρα τη Θεσσαλονίκη ντύνει επαγγελματίες τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Το όραμα της εταιρείας είναι να ενισχύσει την έμπνευση και το πάθος στους ανθρώπους ενός brand και αποστολή της να παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις πρακτικές ανάγκες του κάθε πόστου.

Η Ayo εξυπηρετεί κλάδους με μεγάλες απαιτήσεις, όπως αλυσίδες super market, καταστήματα εστίασης, σχολές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, διαγνωστικά κέντρα, γιατρούς και φαρμακοποιούς, κέντρα αισθητικής και spa, εργαστήρια και βιομηχανίες τροφίμων, εταιρείες οδικής βοήθειας, συνεργεία αυτοκινήτων, εταιρείες καθαρισμού, κατασκευαστικές εταιρείες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, εταιρείες ασφάλειας, ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας.

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει έμφαση και στη λιανική, λειτουργώντας e-shop και κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Βαλαωρίτου 4.



Όλα τα προϊόντα της Ayo διατίθενται σε ανδρικές/γυναικείες/unisex γραμμές. Στη διάρκεια του σχεδιασμού και της παραγωγής, η προσοχή εστιάζεται σε κάθε λεπτομέρεια του ρούχου, ώστε να συγκεντρώνει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ο πελάτης της Ayo μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ, όπως σακάκια, γιλέκα, πουκάμισα, παντελόνια και βερμούδες, φούστες και φορέματα, μπλούζες και παντελόνια μαγείρων, ποδιές λαιμού και μέσης για κουζίνα/service /βιομηχανία τροφίμων, καπέλα και λαιμοδέτες, ρόμπες, σακάκια και μπλούζες ιατρών-νοσηλευτών, μπλούζες polo και pique.

Οι σταθμοί της εταιρείας

Η Ayo ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987 ως οικογενειακή επιχείρηση, από την Ευαγγελία Τσαλκιτζόγλου και τον Σπύρο Σιδηρόπουλο.

Το 1988 έκλεισε η πρώτη μεγάλη συνεργασία ένδυσης προσωπικού, με την αλυσίδα super market Μαρινόπουλος. Ακολούθησε, το 1991, η συνεργασία με την αλυσίδα super market Μασούτης ― που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Το 1993 ξεκίνησε η συνεργασία με την αλλαντοβιομηχανία Νίκας, καθώς και μεγάλες εταιρείες καθαρισμού, ταχυφαγεία κα, ενώ στα επόμενα χρόνια, έγιναν κι άλλες συνεργασίες με αλυσίδες super market.

Το 2011 αποτέλεσε χρονιά-σταθμό για την Ayo, καθώς έθεσε ως στρατηγική προτεραιότητα την άμεση επαφή με τους πελάτες της και άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής ayo.gr.

Η Ayo συνεχίζει να αναπτύσσεται ταχύτατα, με τις διαρκώς αυξανόμενες επαγγελματικές της συνεργασίες με αξιόλογο πελατολόγιο σε διάφορους κλάδους, αλλά και με εξαγωγική δραστηριότητα.

Το κατάστημα λιανικής της Ayo (Βαλαωρίτου 4) λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 9:00 έως τις 15:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310848445

Για το e-shop πατήστε εδώ.

Facebook: https://www.facebook.com/AYO.Prowear/

Instagram: https://www.instagram.com/ayopro/