Skip to main content

Η Draculis χορηγός στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Draculis αγκαλιάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», προσφέροντας την έμπρακτη υποστήριξή της με 15.000€.

Για όλους τους ανθρώπους της Draculis, οι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και θεμελιώδη αρχή, της γενικότερης φιλοσοφίας τους, επισημαίνει η εταιρεία, ανακοινώνοντας τη στήριξή της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στόχος της εταιρείας, σημειώνεται, είναι η προσφορά και η στήριξη στο κοινωνικό σύνολο, κοιτώντας όχι μόνο μπροστά, αλλά και σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Για αυτό τνο λόγο, στηρίζει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, δίνοντας έμφαση σε Οργανισμούς που έχουν σχέση με το παιδί.

Έχοντας αυτό ως προτεραιότητα, η Draculis αγκαλιάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών και συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και των οικογενειών τους, προσφέροντας την έμπρακτη υποστήριξή της με 15.000€.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία έχει αναλάβει την κάλυψη και την υποστήριξη μέρους των λειτουργικών εξόδων του Πανελλήνιου Κέντρου Υπηρεσιών  Yγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού (Ομήρου 6, Αθήνα).

Το Πανελλήνιο Κέντρο Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας συντονίζει πανελλαδικά τις δράσεις στον τομέα της Υγείας, οι οποίες περιλαμβάνουν: Προληπτική Ιατρική & Οδοντιατρική για παιδιά, με 3 εξειδικευμένες Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής, Κοινωνική και Ψυχολογική Υποστήριξη, Διακομιδές νεογνών και παιδιών με εξειδικευμένες Ιατρικές Μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά, Δημιουργική απασχόληση παιδιών στα Νοσοκομεία, Παιδιατρική κατ' οίκον νοσηλεία για παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας, Φιλοξενία οικογενειών, τα παιδιά των οποίων νοσηλεύονται & Πολυϊατρείο.

Επίσης τον προηγούμενο μήνα, η Draculis ανταποκρίθηκε άμεσα και τοποθέτησε έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, στα γραφεία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», στον Πειραιά. Στα συγκεκριμένα γραφεία λειτουργεί το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης και βρίσκεται επί των οδών Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α' 1-3 & Φίλωνος 49.



Πιο συγκεκριμένα τοποθετήθηκε τo υπερσύγχρονο αναβατόριo σκάλας Sofia600, το οποίο είναι κατάλληλο για ευθύγραμμη σκάλα, δίνοντας έτσι πρόσβαση στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε όσα αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες (ΑΜΕΑ).

Το αναβατόριο Sofia600 έχει εργονομικό σχεδιασμό, πρωτοποριακή τεχνολογία και είναι εντελώς αθόρυβο. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας, περιστρεφόμενο κάθισμα και 5 αισθητήρες ασφαλείας, κυκλικά γύρω από τη βάση του. Έτσι στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο εμπόδιο στις σκάλες, σταματά αυτόματα την κίνησή του. Επίσης λειτουργεί με αυτόματη αναδίπλωση για το κάθισμα, τους βραχίονες και το υποπόδιο, για μεγαλύτερη άνεση. Τέλος το κάθισμα του ανελκυστήρα σκάλας ρυθμίζεται σε ύψος, πλάτος και βάθος, για να τον χρησιμοποιούν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτου ηλικίας.

«Γιατί όλα τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο αγάπη, φροντίδα και αισιοδοξία!» καταλήγει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Δείτε περισσότερα: https://draculis.gr/blog/egkatastasi-ston-organismo-to-xamogelo-tou-paidiou/