Skip to main content

Η εταιρεία Ebury χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ Kyana

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, με δυνατή και πλούσια ιστορία, είπε ο Ρίτσαρντ Άτκινσον, regional country manager της εταιρείας

Τη χορηγία της στην ομάδα του ΠΑΟΚ Kyana ανακοίνωσε η εταιρεία Ebury, ένα διεθνές success story στο χώρο του fintech, με πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του γραφείου της και στην Ελλάδα.

«Η ιστορία της Ebury Ελλάδας άρχισε ουσιαστικά στη Θεσσαλονίκη. Εδώ έγινε το πρώτο μας επαγγελματικό ταξίδι και οι πρώτοι μας πελάτες δραστηριοποιούνται στην πανέμορφη αυτή πόλη και τη γύρω περιοχή», δήλωσε ο regional country manager της εταιρείας, Ρίτσαρντ Άτκινσον, στην παρουσίαση της χορηγίας. «Η Ebury ενδιαφέρεται πάντοτε να έχει σχέση συνέργειας και ανταπόδοσης με τις τοπικές κοινότητες και για την Ελλάδα η επιλογή μας ήταν απλή: ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, με δυνατή και πλούσια ιστορία», πρόσθεσε.

Ο Έφορος των τμημάτων του ΠΑΟΚ Kyana Άρης Ζέρβας εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την κίνηση. «Ως Έφορος των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ebury για αυτήν τη σημαντική χορηγία. Με αυτόν τον τρόπο, η Ebury αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, δίνει σημαντική βοήθεια στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και διευκολύνει το όραμά μας να κρατάμε όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε μέσα στα γήπεδα», δήλωσε, ενώ ο κ. Άτκινσον συμπλήρωσε: «Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Ebury έχει προέλθει μέσα από τους ανθρώπους μας, είμαστε μία ομάδα, με έναν κοινό στόχο. Πιστεύουμε ότι μέσω του μπάσκετ οι άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες όπως η ομαδικότητα και η αφοσίωση, που θα τους χρησιμεύσουν για μια ζωή. Επίσης, θέλουμε να υποστηρίζουμε νέους ανθρώπους στην αναζήτηση και την υιοθέτηση ενός υγιεινού και αθλητικού lifestyle. Κάτι που, επίσης, μας συναρπάζει στον ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός ότι στηρίζει ενεργά μαθητές και νέες αθλήτριες να ταξιδεύουν σε πανεπιστήμια στο εξωτερικό και να εξασφαλίζουν υποτροφίες. Αυτό εναρμονίζεται πλήρως με το όραμά μας στην Ebury, που είναι το «What borders?».

Περιγράφοντας την εταιρεία, ο Ρίτσαρντ Άτκινσον τόνισε: «Η Ebury είναι ένα διεθνές success story στον κλάδο του fintech, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο. Εστιάζουμε στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται και συναλλάσσονται στο διεθνές πεδίο. Καινοτομούμε, μέσω της τεχνολογίας, κι αυτό μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε νέα εργαλεία για το διεθνές εμπόριο και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των εταιριών και των πελατών μας. Εργαλεία που στοχεύουν στη μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου, στο πεδίο των πληρωμών και των εισπράξεων εκ μέρους των πελατών μας».