Skip to main content

Η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει στα βραβεία του Elevate Greece

Η Εθνική Τράπεζα συμμετείχε χορηγώντας το Βραβείο «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας», με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Εθνική Τράπεζα συμμετείχε στην 1η Τελετή Βράβευσης Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με τίτλο: «Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς επιχειρηματικότητας» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, «Αιμίλιος Ριάδης».

Πιο συγκεκριμένα, η Εθνική Τράπεζα χορήγησε το Βραβείο «Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας» με το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Το Βραβείο απένειμε ο Διευθυντής Δικτύου Β' της Εθνικής Τράπεζας, κ. Χρήστος Πανταζής στην νικήτρια εταιρεία METIS CYBERSPACE TECHNOLOGY που δραστηριοποιείται στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για ναυτιλιακές εταιρείες.

Πέραν της βράβευσης η Τράπεζα έδωσε τη δυνατότητα σε όλες τις νικήτριες εταιρείες να επωφεληθούν των τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρει το πρόγραμμα NBG Business Seeds εφόσον πληρούν τα κριτήρια ένταξης.