Skip to main content

Η ευκαιρία του Ηρακλή

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο «πνίγεται» από προσαγωγές, διαλόγους, στημένα, δολοπλοκίες, ξέπλυμα χρήματος και άλλα πολλά, ο Ηρακλής οφείλει να συνεχίσει να δίνει την «μάχη» για την δικαίωση του.

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο «πνίγεται» από προσαγωγές, διαλόγους, στημένα, δολοπλοκίες, ξέπλυμα χρήματος και άλλα πολλά, ο Ηρακλής οφείλει να συνεχίσει να δίνει την «μάχη» για την δικαίωση του.

Τώρα που υπάρχουν ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό για όλα αυτά, ο Ηρακλής καλείται να δείξει ότι δεν δυσφήμισε το ποδόσφαιρο.

Τα πολιτικά δικαστήρια είναι μονόδρομος, καθώς να μην ξεχνάμε ότι δημιουργήθηκε πλέον δεδικασμένο με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί όχι μόνο δεν αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα, όπως απειλούσε η ΕΠΟ, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους στη Σούπερ Λίγκα. Δηλαδή για να καταλάβω, αν ο ΟΦΗ ανέβει κατηγορία θα παίξει σε αυτή χωρίς να έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση, ενώ ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί επειδή οι αδειοδοτήσεις ισχύουν μόνο για την Σούπερ Λίγκα.
Άλλη είναι η Σούπερ Λίγκα του ΟΦΗ και άλλη του Ηρακλή;

Μέσω πολιτικών δικαστηρίων ο Ηρακλής μπορεί να πετύχει πολλά και καλείται επίσης να προλάβει την επικύρωση της βαθμολογίας. Πώς είναι δυνατόν να την επικυρώσουν, από την στιγμή που ο Πατρίκ Κομνηνός δήλωσε πως πρέπει να περιμένουν την προσφυγή του Ηρακλή στο CAS; Πέρσι, χωρίς καν να έχει προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, η Σούπερ Λίγκα με ψήφους 14-1 αποφάσισαν να περιμένουν τον Λεβαδειακό.

Τώρα είναι η ευκαιρία του Ηρακλή, εφόσον βέβαια βρεθεί ο άνθρωπος που θα αποφασίσει να τιμωρήσει τις ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο και να σκεφτεί καλύτερα την σκανδαλώδη απόφαση κατά του Ηρακλή.

Αν κάποιος επιμένει να λέει ότι ο Ηρακλής υποβιβάζεται για την ασφαλιστική ενημερότητα, ας μας δείξει πρώτα και την εισαγγελική έρευνα για το φερόμενο ως πλαστό. Η συγκεκριμένη υπόθεση επίσης εκκρεμεί στο CAS και αφού ο Ηρακλής δεν έχει ελπίδες να δικαιωθεί, γιατί τότε απειλήθηκε ο νομικός του εκπρόσωπος, Γρηγόρης Ιωαννίδης; Μήπως κάποιοι φοβούνται την δικαίωση του Ηρακλή και για αυτό τον απείλησαν να αποσύρει τις προσφυγές στο CAS;

Εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση Ψωμιάδη που θα διατηρούσε τον Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα με άλλον τρόπο, οι κυανόλευκοι καλούνται να συνεχίσουν μέχρι τέλους την προσπάθεια για δικαίωση.

Αν ο Ηρακλής τα καταφέρει και δικαιωθεί, τότε ίσως εμφανιστούν αυτοί που τυχόν ενδιαφέρονται για την ΠΑΕ.

Προς το παρόν η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας θα... δείξει το αν υπάρχουν προτάσεις και τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα για τον Ηρακλή…