Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

Η EUROLIFE FFH ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΙΟ

Η εταιρεία βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό στη Σάμο, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση.

«Στο πλευρό των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό, βρίσκεται η Eurolife FFH, με σκοπό να ανταποκριθεί άμεσα και με συνέπεια στις ανάγκες τους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Παράλληλα, «έχει ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένες δραστηριότητες για την ανακούφιση και την υποστήριξή τους, αποδεικνύει ότι το να βρίσκεται στο πλευρό τους τη στιγμή που θα τη χρειαστούν είναι η πιο σημαντική αξία», συνεχίζει.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife FFH έχει θέσει ως προτεραιότητα τη διαχείριση των ζημιών που έχουν προκληθεί στους ασφαλισμένους της και αναλαμβάνει δράση για την αποκατάσταση και την αποζημίωσή τους.

Επιπλέον, προχωρά σε παράταση ακυρώσεων στα συμβόλαια ζωής, υγείας και περιουσίας των δικαιούχων, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

«Η Eurolife FFH έχει δεσμευθεί να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων και να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό των ανθρώπων που της δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ