Skip to main content

«Η εξεταστική επιτροπή έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα»

Σε προσπάθεια ενίσχυσης της ηγετικής εικόνας του κ. Σαμαρά αποδίδει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να κληθεί στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens και να καταθ
Σε προσπάθεια ενίσχυσης της ηγετικής εικόνας του κ. Σαμαρά αποδίδει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να κληθεί στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens και να καταθέσει.

«Το έργο της εξεταστικής επιτροπής δεν επιτρέπεται να διολισθήσει σε εντυπωσιασμούς και σε παραπλανήσεις. Όταν προτείνεται να κληθεί ένας πρώην πρωθυπουργός σε συζήτηση χωρίς στοιχεία και μαρτυρίες που τον αφορούν προσωπικά, θα κυριαρχήσουν εικασίες, ατεκμηρίωτες υποθέσεις, φραστικές προσβολές και καταγγελίες» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός.

«Το ζητούμενο είναι όμως η αλήθεια και όχι η προσωπική ή η κομματική αντιπαράθεση. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας απλώς και μόνο σκοπεύει να ενισχύσει την ηγετική εικόνα του κ. Σαμαρά. Η εξεταστική επιτροπή έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα θέματα» καταλήγει ο κ. Σημίτης.