Skip to main content

Η «Φυσικό Αέριο» φέρνει την «καλή» ενέργεια στον Μύλο των Ξωτικών

Στο περίπτερο της Φυσικό Αέριο, οι επισκέπτες - ποδηλάτες διανύουν τη δική τους απόσταση και τη μετατρέπουν σε κιλοβατώρες για καλό σκοπό

Πολλή ενέργεια, θετική διάθεση και μοναδικά δώρα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα επισκεφθούν το περίπτερο που έφτιαξε και φέτος το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.   

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στον μοναδικό χώρο από τον οποίο πηγάζει “καλή” ενέργεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Μύλος των Ξωτικών, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας καλεί τους επισκέπτες του να δοκιμάσουν την αντοχή τους στο ποδήλατο και να συγκεντρώσουν ενέργεια για καλό σκοπό. Με μήνυμα: «Κάνε ποδήλατο, Κέρδισε δώρα και Δώσε ενέργεια στον Σύλλογο Ελπίδα» οι επισκέπτες - ποδηλάτες διανύουν την δική τους απόσταση, τη μετατρέπουν σε κιλοβατώρες (kWh) και συμβάλλουν ο καθένας ξεχωριστά ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ειδικών δημοτικών σχολείων και ΑμεΑ "ΕΛΠΙΔΑ" Τρικάλων.

«Φέτος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, φέρνουμε την ενέργεια στον Μύλο των Ξωτικών. Φέρνουμε την καλή ενέργεια!», ανέφερε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων του Φυσικού Αερίου, κα Ελένη Ράπτη και συμπλήρωσε: «Η παρουσία του Φυσικού Αερίου στον Μύλο των Ξωτικών, στην υπέροχη πόλη των Τρικάλων αποκτά κοινωνικό αποτύπωμα και σας καλούμε να δημιουργήσουμε μαζί αυτό το αποτύπωμα, με χαρά κι αισιοδοξία προσφέροντας καλή ενέργεια στις καρδιές όλων μας».



Όλοι οι επισκέπτες του περίπτερο του Φυσικού Αερίου θα μπορούν να λάβουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση, στην οποία μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς, ηλεκτρικά πατίνια και άλλα μεγάλα δώρα.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας θα λειτουργήσει από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου και υπολογίζεται να το επισκεφθούν περισσότεροι από 1 εκ. επισκέπτες.