Skip to main content

Οι Fortissimo επιστρέφουν στη «Ζώγια» στις 6 Οκτωβρίου

Το ρεπερτόριο των Fortissimo μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακούσματα αγαπημένων και γνωστών κλασικών έργων, ρομαντικής και lounge μουσικής.

Στη «Ζώγια» επιστρέφουν οι Fortissimo για να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο Φθινόπωρο που μπήκε για τα καλά, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 22.00.

Το εκρηκτικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων Fortissimo αποτελείται από τέσσερις όμορφες και ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς. Οι Fortissimo έγιναν ευρέως γνωστές συμμετέχοντας σε συναυλίες, φεστιβάλ, VIP events, gala τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το ρεπερτόριο των Fortissimo μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακούσματα αγαπημένων και γνωστών κλασικών έργων, ρομαντικής και lounge μουσικής. Η μοναδικότητα και η καινοτομία των Fortissimo όμως έγκειται στην παρουσίαση ενός δυναμικού μουσικού προγράμματος. Το εκρηκτικό αυτό σόου περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα μουσικών επιλογών με soundtracks: από τις ταινίες, γνωστά τανγκό, latin και rock επιρροές. 

Οι Fortissimo έχουν συνεργαστεί επιτυχημένα με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Ενδεικτικά, τo 2010 άνοιξαν τη συναυλία των Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα και το 2011 ήταν support group στους Deep Purple. Η εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο και η εμπειρία καθιστούν το δημοφιλές αυτό κουαρτέτο μια εξαιρετική επιλογή.

Ιnfo:

Fortissimo Live

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

«Ζώγια» / Βιβλίο,τσάι και συμπάθεια

Αλ.Σβώλου 54

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό / 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459