Skip to main content

Η Germanwings συνεχίζει το δρόμο της ανάπτυξης

Αντίθετα με τη γενικότερη τάση που επικρατεί, η Germanwings βρίσκεται στα πλαίσια περαιτέρω ανάπτυξης στη διάρκεια του χειμώνα.
Αντίθετα με τη γενικότερη τάση που επικρατεί, η Germanwings βρίσκεται στα πλαίσια περαιτέρω ανάπτυξης στη διάρκεια του χειμώνα. Το ερχόμενο έτος, η ανάπτυξη του γερμανικού, χαμηλού κόστους αερομεταφορέα, θα καταγράψει διψήφια ποσοστά, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της Germanwings, Τόμας Βίνκελμαν. Το ερχόμενο καλοκαίρι, η Germanwings σχεδιάζει να πετάξει σε Μαδρίτη, Κοπεγχάγη και Σαντορίνη με αφετηρία την Κολονία. Ως αποτέλεσμα, νέα αεροσκάφη θα δρομολογηθούν κατά τη διάρκεια του έτους στο αεροδρόμιο της Κολονίας.

Το νέο χειμερινό πρόγραμμα αποδεικνύει τη ζωτικότητα της Germanwings: από τα τέλη Οκτωβρίου θα πετά προς Αμβούργο, Βενετία, Σάλτσμπουργκ, Κλάγκενφουρτ, Μάντσεστερ, Φουέρτεβεντουρα, Γκραν Κανάρια και Τενερίφη.

«Μέσω των νέων συνδέσεων, θα διασφαλιστούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν και νέες, τόσο στην πόλη όσο και στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε ο κύριος Βίνκελμαν στα πλαίσια της επίσημης ονομασίας του νέου δρόμου, οδός , σε μια εκδήλωση στην οποία παρέστησαν ο Δήμαρχος Κολονίας Φριτς Σράμμα, ο Πρόεδρος Διοίκησης του Αερολιμένα Κολονίας, Μίκαελ Γκάρβενς, ο επικεφαλής του τμήματος Οικονομίας και Ιδιοκτησίας της πόλης Δρ. Νόρμπερτ Βάλτερ-Μπόργιανς και ο Δρ. Άξελ Σμιντ, διοικητικό στέλεχος της Germanwings.

Με τη μετονομασία ενός τμήματος της οδού «Waldstrasse» στο αεροδρόμιο σε οδό «Germanwings», η πόλη συνέβαλε με τον δικό της, μοναδικό τρόπο στη σύνδεση της αεροπορικής εταιρίας με την πόλη της Κολονίας και την ευρύτερη περιοχή. Ο Thomas Winkelmann ανέφερε σχετικά: «Η Germanwings έχει κερδίσει πολλά μέσω της πόλης της Κολονίας. Συνεχώς, η εταιρία μας και ο σταθμός της Κολονίας έρχονται πιο κοντά και αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεγάλης κερδοφορίας που μπορεί να υπάρξει μέσω μιας τέτοιου είδους συνεργασίας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας να έχουμε τη δική μας οδό στην Κολονία, την οδό Germanwings».

Η Germanwings ανέκαθεν θεωρείται εταιρία της Κολονίας, παρότι μιλάμε για ένα μικρό διάστημα. Η αγαπημένη σε όλους αεροπορική εταιρία πρόσφερε πολλά στην Καθεδρική Πόλη, όπως για παράδειγμα, νέες θέσεις εργασίας. Η κλίμακα ανάπτυξης των στατιστικών απασχόλησης για τη Germanwings αυξάνεται συνεχώς. Τη φετινή χρονιά, 703 υπάλληλοι απασχολούνται στο σταθμό της Κολονίας. Η Germanwings έχει διασφαλίσει και δημιουργήσει τόσο άμεσα όσο και έμμεσα σχεδόν 4.300 θέσεις εργασίας. Υπάρχουν, για παράδειγμα, 80 υπάλληλοι στο τηλεφωνικό κέντρο της Κολονίας, που εξυπηρετούν αποκλειστικά τους πελάτες της Germanwings.

Η αεροπορική εταιρία επεκτάθηκε από 6 σε 14 αεροσκάφη το φετινό καλοκαίρι και σχεδιάζει να φτάσει τα 16 αεροσκάφη που θα αναχωρούν από Κολονία/ Βόννη την ερχόμενη χρονιά.