Skip to main content

Η γιορτή των burger lovers επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη! (φωτο+vid)

Έντεκα μπεργκεράδικα, διαμορφωμένα μπαρ με κοκτέιλ και γλυκό. Μπορείτε να δοκιμάσετε πάρα πολλές γεύσεις όλων των ειδών τα μπέργκερ.

Του Κυριάκου Σαμαρτζίδη

Η Θεσσαλονίκη είναι για πολλούς η Μέκκα του street food.  Και όχι άδικα, αφού τα τελευταία χρόνια μεγάλα events φαγητού δίνουν πιστά το ραντεβού τους στην πόλη, αναδεικνύοντάς την σε πρωτεύουσα των  γεύσεων.

Μία από τις γευστικές γιορτές αποτελεί και το Burger Fest. Εάν είστε λάτρεις του νόστιμου και παραδοσιακού μπέργκερ ή θέλετε να πειραματιστείτε με τις εξωτικές συνταγές, τότε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να επισκεφθείτε το πιο νόστιμο και ζουμερό φεστιβάλ, το οποίο φιλοξενείται στο χώρο της ΔΕΘ.


Burger κροκοδείλου, donut burger με κοτόπουλο και vegan burger, είναι κάποιες από τις μοναδικές λιχουδιές, οι οποίες θα είναι εδώ μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

"Έντεκα μπεργκεράδικα, διαμορφωμένα μπαρ με κοκτέιλ και γλυκό. Μπορείτε να δοκιμάσετε πάρα πολλές γεύσεις όλων των ειδών τα μπέργκερ. Σας περιμένουμε όλους στη ΔΕΘ για να περάσουμε πάρα πολύ όμορφα" δήλωσε ο υπεύθυνος εκθετών για το Burger Fest, Φώτης Λιάπης.


Οι επισκέπτες, παράλληλα, μπορούν να πιουν άφθονη μπύρα και να χορέψουν στον ρυθμό του πλούσιου συναυλιακού προγράμματος και των δεκάδων live dj sets.

Τις μοναδικές γεύσεις του Burger Fest θα ντύσουν μουσικά αγαπημένοι καλλιτέχνες.



Απόψε το κοινό θα απολαύσει ζωντανά τον  Toni Sfino μαζί με τον Joey, τη δεύτερη τους δυναμικούς My Excuse και Vanilla The Band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει με Dub Pistols και 63 High.

Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή 17:00 - 00:00

Σαββάτο 13:00 - 00:00

Κυριακή 13:00 - 00:00

Γενική Είσοδος: 5€ [Με Μπύρα]