Skip to main content

Η γιορτή του Burger επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στις 31 Μαΐου

Μερικά από τα πιο καταξιωμένα burger house της χώρας θα βρίσκονται στη συνάντηση των burger lovers στις 31 Μαΐου και για τρεις ημέρες.

Μια από τις δημοφιλέστερες γιορτές φαγητού επιστρέφει και φέτος στη Θεσσαλονίκη μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση.

Ο λόγος φυσικά για το Burger Fest που ανανεώνει το ραντεβού του φέτος με την πόλη της Θεσσαλονίκης «την πρωτεύουσα της γεύσης» το τριήμερο 31 Μαΐου-2 Ιουνίου.

Μερικά από τα πιο καταξιωμένα burger house της χώρας προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις, ενώ η φιλοσοφία της διοργάνωσης παραμένει η ίδια: «η αγάπη για το εξαιρετικό φαγητό, την καλή μουσική, τις γευστικές  εμπειρίες να γίνει η αφορμή για μια ακόμα σπουδαία συνάντηση με το κοινό της Θεσσαλονίκης».

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου το Burger Fest Θεσσαλονίκη 2019 μετατρέπει ξανά τη ΔΕΘ στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers.

Για τρεις μέρες οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν ξανά την δυνατότητα να πειραματιστούν με εξωτικές συνταγές για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ή να χαρούν παραδοσιακά burgers, να γνωρίσουν απο κοντά τους αγαπημένους τους chef, να πιουν άφθονη μπύρα και να χορέψουν στον ρυθμό του πλούσιου συναυλιακού προγράμματος και των δεκάδων live dj sets.

«Στις 31 Μαΐου εως και τις 2 Ιουνίου απλώς ακολουθήστε τη μυρωδιά, θα σας οδηγήσει στη ΔΕΘ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης.