Skip to main content

Η Goldair Handling επεκτείνεται στη Βουλγαρία

Άδεια παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας έλαβε η ελληνικών συμφερόντων Goldair Handling από το υπουργείο Μεταφορών της Βουλγαρίας.
Άδεια παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας έλαβε η Goldair Handling Bulgaria από το υπουργείο Μεταφορών της Βουλγαρίας.

Το ύψος της νέας αυτής επένδυσης της Goldair Handling ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ και εντάσσεται στη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης σε χώρες που έχουν την ίδια δομή αεροπορικής κίνησης με την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρίας, κ. Καλλίνικος. Η ελληνικών συμφερόντων Goldair Handling πέραν της Ελλάδος έχει επεκταθεί σε Κύπρο και Βουλγαρία.

Η Goldair Handling σήμερα απασχολεί περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους στην Ελλάδα και 400 στο εξωτερικό. Στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας πραγματοποιούνται περίπου 25.000 αναχωρήσεις το χρόνο και την ενδιαφέρει να επεκτείνεται σε αεροδρόμια που παρουσιάζουν ανάλογη αεροπορική κίνηση με αυτή στην Ελλάδα.