Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

Η HIVE ΑΦΑΙΡΕΙ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ

Σε όλη την Ευρώπη, άρα και στην Ελλάδα, από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί δεν ισχύει το κόστος ξεκλειδώματος για όλες τις διαδρομές σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Το κόστος ξεκλειδώματος (αξίας 1 ευρώ) αφαιρεί τις πρωινές ώρες η εταιρεία ενοικίασης escooters, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη και οικονομική τη μετακίνηση προς τη δουλειά και το σχολείο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, σε όλη την Ευρώπη, άρα και στην Ελλάδα, από τις 6 μέχρι τις 10 το πρωί δεν ισχύει το κόστος ξεκλειδώματος για όλες τις διαδρομές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μοναδικός στόχος της hive, με αυτή την κίνηση, είναι να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες για ασφαλή και γρήγορη κίνηση στην πόλη, όπως ανακοινώθηκε. Τα escooters, η νέα καινοτόμα επιλογή για την μετακίνηση σε μικρές αποστάσεις μέσα στην πόλη, γίνονται ελκυστικότερα, καθώς πέραν του ξεκλειδώματος, η hive προσφέρει την καλύτερη εμπειρία μετακίνησης με χαμηλότερη τιμή στην ανά λεπτό χρέωση για πάντα.

Ο CEO της Hive, κ. Tristan Torres Velat δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να μείνουμε και είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε όποια πρωτοβουλία ενισχύει τη δυνατότητα των χρηστών να μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και ευελιξία μέσα στην πόλη. Εμείς είμαστε εδώ για τους χρήστες και τους πολίτες. Με σεβασμό και απόλυτη πίστη στα νέα δεδομένα της μικροκινητικότητας».

Για περισσότερες πληροφορίες: Γιώργος Αλοίμονος, Socialdoo, τηλέφωνο 210-7750750 (εσωτ: 103), κινητό 6944800074 και email: yalimonos@socialdoo.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ