Skip to main content

Οι ιδρυτικές συνελεύσεις του ΚΙΝΑΛ στην Α' Θεσσαλονίκης

Το κόμμα οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη. Από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη οι συνελεύσεις ανά τοπική οργάνωση, το πρώτο βήμα για τη συγκρότησή τους.

Αρχίζουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι ιδρυτικές συνελεύσεις του Κινήματος Αλλαγής στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Τα στελέχη του κόμματος καλούνται να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του μηχανισμού, συμμετέχοντας ενεργά στον εσωκομματικό διάλογο και στις διεργασίες, καθώς πλησιάζει και η εκλογική μάχη.

Οι ιδρυτικές συνελεύσεις είναι το πρώτο βήμα για τη συγκρότηση των κομματικών οργάνων σε τοπικό επίπεδο και γίνονται υπό το σύνθημα «Εκλογές τώρα – Πολιτική αλλαγή» και είναι ανοιχτές για μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κόμματος την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνουν οι πρώτες συνελεύσεις στην Καλαμαριά (Πλατεία Σκρα – Αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) και στο Ε' Δημοτικό Διαμέρισμα του δήμου Θεσσαλονίκης (Δημαρχείο – Αίθουσα νερού στο ισόγειο).

Ακολουθούν την Τρίτη 19 Ιουνίου οι συνελεύσεις στην Τούμπα – Τριανδρία (Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας) και του δήμου Παύλου Μελά («Χρήστος Τσακίρης», οδός Λαγκαδά). Την Τετάρτη 20 Ιουνίου γίνεται η κοινή συνέλευση Α', Β', Γ' και Δ' Δημοτικού Διαμερίσματος (Εργατικό Κέντρο), του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου (ΕΠΑΛ Ευόσμου) και του δήμου Νεάπολης – Συκεών (Δημαρχείο Συκεών). Τον κύκλο των ιδρυτικών συνελεύσεων κλείνει την Πέμπτη ο δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης (Δημαρχείο Αμπελοκήπων).

Όλες οι συνελεύσεις αρχίζουν στις 19.30'.