Skip to main content

Η οικογένεια Ανιέλι προσφέρει 10 εκ. ευρώ στη μάχη κατά του κορωνοϊού

«Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη μάχη αυτής της γενιάς, η οποία επηρεάζει την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε ο Αντρέα Ανιέλι.

Τη δωρεά 10 εκατομμυρίων ευρώ στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας για να αντιμετωπίσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τον κορωνοϊό σε εθνικό επίπεδο, και στο ίδρυμα «La Stampa - Specchio dei Tempi», που είναι δεσμευμένο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Τορίνο και του Πιεμόντε γνωστοποίησε η οικογένεια Ανιέλι.

Ταυτόχρονα, ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους και πρόεδρος της Λίγκας Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), Αντρέα Ανιέλι σχολίασε τις σημερινές ποδοσφαιρικές εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη μάχη αυτής της γενιάς, η οποία επηρεάζει την κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου. Η πρόκληση για το παιχνίδι μας είναι τεράστια και ως ηγέτες έχουμε την ευθύνη να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να την προστατεύσουμε μακροπρόθεσμα», δήλωσε o ισχυρός άνδρας του κορυφαίου ιταλικού κλαμπ για να προσθέσει:

«Η σημερινή απόφαση μαρτυρεί την ενότητα και τη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων, συμμετέχοντας σε μια διαδικασία λήψης αποφάσεων που έχει πρώτα τα συμφέροντα του ποδοσφαίρου.

Ο στόχος θα είναι τώρα να εξευρεθούν λύσεις για την ολοκλήρωση της περιόδου 2019-20 με τον πιο πρακτικό τρόπο και να διασφαλίσουμε ότι το ποδόσφαιρο, όπως και η κοινωνία, θα επιστρέψει στη φυσική του μορφή και ρυθμό το συντομότερο δυνατό».