Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΩΝ

Σε κλίμα έντονου προβληματισμού πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, στις 14 Ιουνίου πραγματοποίησε την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του. Στη συνέλευση, παρουσιάστηκε η δράση του Συλλόγου κατά τη χρονιά που πέρασε.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Καλπακίδης στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «Η πραγματική οικονομία, η αγορά, είναι σε απελπιστική κατάσταση και οι προβλέψεις δείχνουν τη συνέχιση της ύφεσης για το ορατό μέλλον».

Κοινή διαπίστωση των μελών του Συλλόγου που συμμετείχαν στη συνέλευση, ήταν η συνεχιζόμενη δυσπραγία που υφίσταται στο χώρο της αγοράς εξαιτίας της εφαρμοζόμενης οικονομικής πολιτικής.

Με το πέρας των εργασιών της συνέλευσης, ο κ. Καλπακίδης επεσήμανε ότι το διοικητικό συμβούλιο, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίτευξη των καταστατικών στόχων του Συλλόγου προς όφελος της ελληνικής αργυροχρυσοχοϊας και κατά συνέπεια της εθνικής οικονομίας.

Την γενική συνέλευση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ, κ.Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου και η πρόεδρος της ΣΧΑΘ, κ.Ελένη Τεζαψίδου.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ