Skip to main content

Η Ioniki γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων 2020

Η Ioniki τονίζει ότι «για να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές»

Την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων, που θα εορταστεί αυτήν την Κυριακή 7 Ιουνίου για δεύτερη χρονιά και έχει σαν στόχο να αφυπνίσει όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο των τροφίμων και φυσικά τον τελικό καταναλωτή για ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα, εορτάζει η Ioniki.

«Στην Ioniki τα θέματα ασφάλειας και ποιότητας βρίσκονται πάντα στην κορυφή. Για να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές με τους οποίους διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες ενώ παράλληλα ακολουθούμε τα αυστηρότερα παγκόσμια πρότυπα για την παραγωγή τροφίμων, συμβουλευόμαστε τους ειδικούς και εναρμονιζόμαστε άμεσα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών», αναφέρει η εταιρεία.

Και καταλήγει: «Τα πιστοποιητικά που έχουμε λάβει από τους μεγαλύτερους οργανισμούς (ISO, BRC, IFS, FDA) εγγυώνται την ασφάλεια των προϊόντων μας σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται στις εγκαταστάσεις μας και για αυτό είμαστε 100% σίγουροι και το γιορτάζουμε!».